Mercator niža cene

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Mi to prakticiramo že kar nekaj časa. Super in hitro si skozi blagajno, ker ni potrebno še enkrat zlagati nazaj v voz. Poskeniraš in takoj v vreče. Zatakne se edino pri kaki solati, kjer je cena na kos in jo je potrebno poskenirati na blagajni.

Kolega mi je rekel da je dostikrat "naključno" izbran in mora vse artikle potem zložiti na blagajni.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
Danes sem šel po nekem času spet v Mercator, pričakoval sem da bodo imeli kakšne pametne akcije in cene. Ampak na koncu je bila vsak stvar ene 10-20% dražja kot v Spar, Hofer & co. Pa včasih so lahko še igrali na noto da podpiraš Slovensko trgovino, zdaj pa še tega ne več. A kaj kupujete v Mercator in kaj se sploh splača še tam nabavt?
Ne vem, naši upokojenci pravijo drugače. Zadnje čase je še Lidl dražji. Ima pa vsak trgovec nekaj ceneje drugo dražje.
Majo upokojenci vse preračunano, vpraš malo njih, da ne boš mal po občutku govoril.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.299
1.544
113
In kaj potem naredijo, če se stanje ne ujema? Ker če te ne obtožijo kraje, potem s kontrolo niso naredili nič.

• Haha
Reactions: brane_new
Danes sem šel po nekem času spet v Mercator, pričakoval sem da bodo imeli kakšne pametne akcije in cene. Ampak na koncu je bila vsak stvar ene 10-20% dražja kot v Spar, Hofer & co. Pa včasih so lahko še igrali na noto da podpiraš Slovensko trgovino, zdaj pa še tega ne več. A kaj kupujete v Mercator in kaj se sploh splača še tam nabavt?
jaz 1x mesečno nabavim par platojev mleka od planike radi imamo domače. Bi ga šel morda 2, x mesečno nabavt pa koristil kupon za 25 %, sam je problem ker ga v Ajd praktično nimajo in se morm peljat do kromberka, ker pa tud gorivo stane pače ne bi privarčeval nič..pa še ob uro, dve bi bil. Tako da se 1 mesečno zapeljem do Kromberka 1 plato je 25 % kupon ostali 3 pa še kaka malenkost pa popust na celoten nakup. Vzamem pa obe kartici, kateri sta doma.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.457
1.456
113
jaz 1x mesečno nabavim par platojev mleka od planike radi imamo domače. Bi ga šel morda 2, x mesečno nabavt pa koristil kupon za 25 %, sam je problem ker ga v Ajd praktično nimajo in se morm peljat do kromberka, ker pa tud gorivo stane pače ne bi privarčeval nič..pa še ob uro, dve bi bil. Tako da se 1 mesečno zapeljem do Kromberka 1 plato je 25 % kupon ostali 3 pa še kaka malenkost pa popust na celoten nakup. Vzamem pa obe kartici, kateri sta doma.
Rok uporabe je pa kolk? 3 dni?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
V Mercatorju samo zato, ker je zraven. Sveži kruh!
Jemljem kuponček. Redno, za en artikel. So pocenili kajzarco na 19c. Kruh lepinja tudi cenejša in bavarske preste tudi
Sem za vzorec primerjal riž. Je mercator dražji za 5% pri končni ceni 3,7€. Sedaj pojdi pa v vrsto ali 10 min daleč.
Mercator -- blizu, blizu je!

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Ja res je, tudi meni se je to že zgodilo. Enkrat sva bila z ženo in enkrat z ženo in hčero. Pomoje čisto random izberejo nekoga.
Naj bo žena brez burke, pa ne bo težave :evil:

Drugače pa je bil čas, ko mi je bil varnostnik v trgovini, kamor sem redno zahajal, nonstop za petami...direkt sem hodil mimo polic in se potem obrnil in šel nazaj proti njemu, verjetno je videl, da vem, da "me sumi nečesa" :D
Potem sem nekajkrat šel v kravati namesto hoodiju in se je nehalo :D

Od kdaj pa Planika homogenizira izdelke?? Se par let nazaj niso imeli procesa.
prej so za njih to počele Ljubljanske mlekarne, sedaj pa to počne Latte carso

ti dve mleki sta isti, eno je Planika brand, drugo mercatorjev brand. O tem govorim. To ni sveže mleko, katero ima par dni roka uporabe.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.457
1.456
113
Sprasujem ce je homogenizirano. Leta nazaj noben proizvod Planike ni bil, ker niso imeli stroja. Zato so bili njihovi izdelki 10x bolj zdravi od ostalih. Ravno homogenozacija je kriva, da so mlecni izdelki pravzaprav strup za telo (ožilje).

Podobne teme