Nikomur...saj lahko odkloniš, ko ti Carinska pošta pošlje zahtevek. V dispute pa napišeš problemi s carino, vrnejo denar.Opažam, da so začeli spreminjat sledilne številke. Iz LP00XXXXXXXXXX se spremeni v UAXXXXXXXXXVU. V Tax Invoice je zabeleženo, da je DDV v višini 22% plačan. Seveda naša vrla pošta, poleg stroškov posredovanja, zaračuna še DDV. Iz 3,5€ na koncu rata 10€. In zdaj me čakajo še tri take pošiljke. Komu je treba je_at mater?
Očitno ima nek kšeft.A hrvaška pošta ima zdj mednarodno dostavo paketov ?
Meni ponudi 9,37€ off s kodo N7ZZK8. Nimam opcije vpisa kode, lahko samo kliknem na "Get discount" gumb.
Sem naročil z "Choice" poštnino vsaj 2-4x in vedno pride direkt domov brez dokazovanja in stroškov Mislim, da gre preko HU. To imajo že dolgo, vsaj eno leto. Drugače pa vedno raje naročim preko AE Saver ali Standard.Aliexpress je sedaj precej spremenil tip dostave. Veliko artiklov ima Choice Delivery. Gre to mimo naših fehtarjev ali bodo pokasirali? Koliko časa traja dostava?
To pa ne drži. Sicer pa si je žena v zadnjem letu par krat poskušala neke lake za nohte kupit, za par eur, pa je vedno prišlo prek carinske pošte, kljub temu da se je poskušalo različne načine dostave. Kakšne druge stvari pa brez problema pridejo brez stroškov carinjenja. Tak da je tudi zelo odvisno od vsebine.Pa dobro - na AE samo preveriš, da “with VAT” in gre brez kakršnokoli problemov skoz.
Preko Aliexpress standard?To pa ne drži. Sicer pa si je žena v zadnjem letu par krat poskušala neke lake za nohte kupit, za par eur, pa je vedno prišlo prek carinske pošte, kljub temu da se je poskušalo različne načine dostave. Kakšne druge stvari pa brez problema pridejo brez stroškov carinjenja. Tak da je tudi zelo odvisno od vsebine.
Spomni se na to, ko boš naslednjič želel karkoli od države!To mora iti brez naših fehtarjev.