to sem tudi jaz dobil. Ker je zelo dolgo potovalo, sem uspel dobiti denar nazaj - sem res mislil, da se je že zgubilo po 3 mesecih. Sedaj bom plačal samo našim...Opažam, da so začeli spreminjat sledilne številke. Iz LP00XXXXXXXXXX se spremeni v UAXXXXXXXXXVU. V Tax Invoice je zabeleženo, da je DDV v višini 22% plačan. Seveda naša vrla pošta, poleg stroškov posredovanja, zaračuna še DDV. Iz 3,5€ na koncu rata 10€. In zdaj me čakajo še tri take pošiljke. Komu je treba je_at mater?
Aliexpress standard ali pa saver mi je prislo prek Madzarske. Brez dodatnih stroskov.
So primeri, ko poštar paket ukrade. Podpise pa vse več dostavljavcev enostavno ponaredi.Pozdravljeni
Vprašanje:
Naročim izdelek, ki ima status dostavljen. V vseh sledenjih je dostavljen. Izdelka nisem prejel.
Preverim tudi na lsledenju pošte slovenija in izdelek je dostavljen. Preverim na pošti; najprej mi na pošti rečejo, da sem jim dal napačno številko sledenja, nato mi pove da je bil izdelek dostavljen na drug naslov v istem kraju, ker tisti poštar ki je dostavil ne pokriva moje hiše.
Izdelek reklamiram, a avtomatsko dobim odgovor od aliexpresa da je zahtevek zavrnjen.
ima kdo kaj izkušenj, predlog, pomoč ?
Hvala
Lp
Jaz se izogibam še. Vidim pa, da je vedno več tega, tako da bo treba enkrat nekaj za test naročit.Aliexpress choice je neka nova možnost dostave... gre to mimo naših parazitov ali ne? Ima kdo izkušnje?
Dobil dve zadevi. Končnica HU, brez problema iz Madžarske...Aliexpress choice je neka nova možnost dostave... gre to mimo naših parazitov ali ne? Ima kdo izkušnje?
če ni free poštnina, bo Viktor prinesel...Aliexpress choice je neka nova možnost dostave... gre to mimo naših parazitov ali ne? Ima kdo izkušnje?