Poštnine se sploh ne gleda... gleda se celotna cena s poštnino vred. Kitajčki vedno mutijo s cenami, da je več klikov.Včeraj začel nekaj iskati po aliju in so poštnine vse čez 6€... Je to sedaj normalna praksa, ali pač imam ravno "srečo".
Vedno glej končno ceno. Bom dal primer: -izbral si pulover za 12 evrov +6evrov poštnine. Drugi ponudnik pa je cena 19 evrov +shipping free. Ja, Kitajčki niso kar tako. Imaš pa izdelke z nenormalno nizko ceno, pa poštnina gor, da se ti v riti zavrti, ko vidiš končno ceno.Včeraj začel nekaj iskati po aliju in so poštnine vse čez 6€... Je to sedaj normalna praksa, ali pač imam ravno "srečo".
Tomsonman , ki je v drugi temi posrednik za Geekbuy, je napisal, da je Jimmy dobil v Sloveniji ekskluzivnega prodajalca.Malo si bom sposodil temo. Ali veste, da je geekbuy nehal pošiljat v Slo? Sem preveril in res piše ""cannot ship to Slovenia". Baje se je ena firma z Jimmy sesalci pritožila, da nimajo dobička, ker vsi raje tam naročijo.. Ali imajo res tako moč? Sicer večinoma naročujem preko Aliexpressa, ampak ta Jimmy sesalec za jogije pa sem vseeno naročil zadnjo minuto .
za 2x ceno... hvala lepaTomsonman , ki je v drugi temi posrednik za Geekbuy, je napisal, da je Jimmy dobil v Sloveniji ekskluzivnega prodajalca.
Prav razumeš.Če prav razumem, se v teh primerih ne rabiš ukvarjat (oz. Carina) s carinskimi zadevami?
(sorry... nisem že dooooolgo nič kupoval iz Tujine-tujine)
Dispute odpri, kopipejstaj info iz trackinga, dobiš ziher nazaj.jaz pa čakam en paket, pa grem gledat tracking pa mi napiše v trackingu "Returned properly delivered", pogledam mesto piše Suqian.
pišem prodajalcu, pa mi napiše da logistic company returned has it.
ka majo to zdej kako foro al kaj?
edit: je možno, da je kje fora, ker na aliju nimam napisane svoje telefonske (ampak sam +3860000000) ?
sem mu lepo napisal, da sem v evropi paket pa niti kitajske ni zapustil pa so dobili vrnjenga.
da hočem denar nazaj.
pa ni kr nek prodajalec, gledam ocene DE, SK, FR, UK vsi so dobli paket pa vsi zadovoljni.
bomo vidli
Pa naj ga o rezultatu obvestijo preko SMS-aDispute odpri, kopipejstaj info iz trackinga, dobiš ziher nazaj.