Če je kaj pametnega, odprejo in uporabijo zase.Naši so zadrževali pakete že pred 1.7. zdaj pa naj jih kar imajo in jih pošiljajo nazaj na Kitajsko.
Če je kaj pametnega, odprejo in uporabijo zase.Naši so zadrževali pakete že pred 1.7. zdaj pa naj jih kar imajo in jih pošiljajo nazaj na Kitajsko.
A kdo ve, preko katere poti gre China post registered airmail?
Uzbekistan je bil prej, preden je Ali začel računat DDV v ceno... Pol pa obvestilo pošte, pa...litva, uzbekistan?
Top, pa da potestiram .Meni je šla parkrat preko Madžarske... Pa enkrat preko Belgije...
No to bonglanje se je nadaljevalo do mislim 12 oktobra. Zdaj imam samo zgodovino do 11 in po tem ni nic vec. Kot sem zapisal, menim da so celo nekaj brisali oz en dan manjka. ???
Lepo, spet sposobnost 90ih lenuharjev v parlamentu v vsem svojem sijaju.Zmeda s pošiljkami zunaj EU-ja; dvojna plačila DDV-ja, kupci zavrnili že 30 odstotkov pošiljk ...
Na območju EU-ja je od 1. julija potrebno za vsako pošiljko blaga, ki prispe po pošti iz t. i. tretjih držav, plačati DDV. EU je uvedel sistem, ki omogoča plačilo DDV-ja že ob nakupu. Kljub temu v Sloveniji prihaja do dvojnih davčnih obremenitev.www.rtvslo.si
Danes sem prejel paketek, pri čemer mi zaračunavajo pri Pošti 2,99eur poštnine.Je kdo že izpolnjeval ta poštni uvozni obrazec? Gre za malenkost iz Kitajske v višini 4,57eur, kjer je že bil plačan VAT ob nakupu (imam račun).
Morda kdo ve, kakšna je razlika med levo in desno opcijo?
Poglej priponko 49276
Ne, oz. ne vem kaj je sploh bilo v teh 2,99eur zaračunanih, ker itak nisem prejel nobenega računa. Poštar je prinesel kot paket z odkupnino.A ddv so ti tudi zaračunali?
Kateri način pošiljanja si pa vzel?Danes dobil paket. Prinesel poštar. Odkupnina 2,5€.
Prej nisem dobil nobenega obvestila, da moram kaj prijavit/dokazat...
Jupi!
Se ne spomnim... Končnica šifre je HU, torej je prišlo iz Madžarske...Kateri način pošiljanja si pa vzel?