Če res ni bilo računa, potem so nekateri poštarji našli način za dodatek k plači.Ne, oz. ne vem kaj je sploh bilo v teh 2,99eur zaračunanih, ker itak nisem prejel nobenega računa. Poštar je prinesel kot paket z odkupnino.
Računa nisem dobil... Samo listek od poštarja iz njegove mašince. Gor je samo znesek... Potem pa več nič...Kaj je pa na računu pisalo, kaj so zaračunali z odkupnino ob dostavi?
Na Aliexpressu sem lani kupil telefon, ki se je sedaj pokvaril. S prodajalcem ne prideva skupaj in mi ponuja 50E vračila, ker sem telefon ze uporabljal. Kasneje mi je ponujal moznost, da telefon posljem nazaj v Francijo, zdaj pa se zgovarja, da so s Kitajske in to ne bo slo. Skratka nateguje me. Disputea ne morem odpreti. Kako resiti tako tezavo?
Poštnina ni tako poceni.Sem imel podobno zadevo, na koncu sem tablico poslal na servis na kitajsko kjer so ugotovili da se ne da popravit in mi je prodajalec v zameno dal drugo rabljeno tablico. Poskusi iztržit čimveč iz te zadeve.
Poštnina ni tako poceni.
Sem imel podobno zadevo, na koncu sem tablico poslal na servis na kitajsko kjer so ugotovili da se ne da popravit in mi je prodajalec v zameno dal drugo rabljeno tablico. Poskusi iztržit čimveč iz te zadeve.
Zelo dobro izkušnjo imam z Mobistekla na Tržaški. Zmerne cene, pa telefon znajo popraviti tako, da ne zbrišejo podatkov, kot to delajo uradni servisi. Popravijo pa tudi v enem dnevu, če si pripravljen malo doplačati, pa še v istem.Aliexpress me ne jebe 5%, pravi, da je čas za dispute (2 tedna minil) in ne odgovarja vec. Kater servis v Lj je ugoden in zaupanje vreden?
Poglej v nastavitve ali nastavi telefon na tovarniške nastavitve.Med klicem mi ali utiša mikrofon ali da klic na čakanje. Prav sam "pritisne" tipko na zaslonu. Sem probal senzor pokriti s prstom med klicem in se ekran ni prižgal, tako da nimam pojma kaj mu je.
A ce das klic na prostorocno in govoris, se ti to tudi zgodi? Samo ideja …Med klicem mi ali utiša mikrofon ali da klic na čakanje. Prav sam "pritisne" tipko na zaslonu. Sem probal senzor pokriti s prstom med klicem in se ekran ni prižgal, tako da nimam pojma kaj mu je.
Poglej v nastavitve ali nastavi telefon na tovarniške nastavitve.