Poštnina ni tako poceni.
sicer je bilo že nekaj let nazaj, samo se mi zdi da je bilo okoli 10 - 15 eur priporočeno.
Poštnina ni tako poceni.
Sem imel podobno zadevo, na koncu sem tablico poslal na servis na kitajsko kjer so ugotovili da se ne da popravit in mi je prodajalec v zameno dal drugo rabljeno tablico. Poskusi iztržit čimveč iz te zadeve.
Zelo dobro izkušnjo imam z Mobistekla na Tržaški. Zmerne cene, pa telefon znajo popraviti tako, da ne zbrišejo podatkov, kot to delajo uradni servisi. Popravijo pa tudi v enem dnevu, če si pripravljen malo doplačati, pa še v istem.Aliexpress me ne jebe 5%, pravi, da je čas za dispute (2 tedna minil) in ne odgovarja vec. Kater servis v Lj je ugoden in zaupanje vreden?
Poglej v nastavitve ali nastavi telefon na tovarniške nastavitve.Med klicem mi ali utiša mikrofon ali da klic na čakanje. Prav sam "pritisne" tipko na zaslonu. Sem probal senzor pokriti s prstom med klicem in se ekran ni prižgal, tako da nimam pojma kaj mu je.
A ce das klic na prostorocno in govoris, se ti to tudi zgodi? Samo ideja …Med klicem mi ali utiša mikrofon ali da klic na čakanje. Prav sam "pritisne" tipko na zaslonu. Sem probal senzor pokriti s prstom med klicem in se ekran ni prižgal, tako da nimam pojma kaj mu je.
Poglej v nastavitve ali nastavi telefon na tovarniške nastavitve.
Jaz sem naročil 3 stvari v 3 različnih trgovinah na Aliju. Vse so bile Aliexpress saver shipping in so isto združili vse v Aliexpress standart shipping eno pošiljko.Kakšno opcijo moraš izbrati za združevanje pošiljk?