Jaz sem naročil 3 stvari v 3 različnih trgovinah na Aliju. Vse so bile Aliexpress saver shipping in so isto združili vse v Aliexpress standart shipping eno pošiljko.Kakšno opcijo moraš izbrati za združevanje pošiljk?
Jaz sem naročil 3 stvari v 3 različnih trgovinah na Aliju. Vse so bile Aliexpress saver shipping in so isto združili vse v Aliexpress standart shipping eno pošiljko.Kakšno opcijo moraš izbrati za združevanje pošiljk?
A je to končna odločitev od Aliexpressa, ali pa je ponudba od prodajalca? Ker ponavadi prodajalci kar po defaultu zavrnejo tvoj predlog. Lahko vztrajaš pri svojem, pa vidiš kaj bo Aliexpress odločil.
Če je to končna odločitev, se lahko odločiš ali boš popušil 30 eur, ali pa se boš šel pošiljanja nazaj, da boš na koncu v profitu 2? evrov po stroških poštnine.
Ne vem, kakšne problemeš imaš z dostavo, jaz sem še vedno vse dobil na pravi naslov, pa imam kar nekaj nakupov. Pa tudi ne vem, kakšno dostavno službo to izbiraš, za YunExpress na Aliju še nisem slišal.S temi Kitajci je pa že brezveze poslovat in kupovat, ker zdaj se grejo še same natege. Poleg obstoječega problema na Aliexpressu imam zdaj še tri nove. Čakam štiri pošiljke, ena je še v tranzitu, tri pa naj bi bile kao dostavljene, ampak nekam v tri krasne v drug konec Slovenije in ne v moj kraj.
A je komu jasno v čem je štos tega? Na Aliexpressu pa seveda vse označeno kot da je kao dostavljeno...wtf?!
A je v Petrovčah in Novem Mestu slučajno kakšen sortirni center za kurirje? Ker so tri pošiljke končale v teh krajih. Pa zanimivo je tudi to, da sem naročil stvari kao iz EU skladišč, vse pa je lepo štartalo iz Kitajske.
Ja, temu se ponavadi reče fejk dostava. Če preveriš v poslovalnici kamor naj bi bile dostavljene tvoje stvari ti bodo zelo verjetno povedali da ljudje pogosto kličejo kje so njihove stvari in zakaj so ravno pri njih - oni pa niso nič dobili.S temi Kitajci je pa že brezveze poslovat in kupovat, ker zdaj se grejo še same natege. Poleg obstoječega problema na Aliexpressu imam zdaj še tri nove. Čakam štiri pošiljke, ena je še v tranzitu, tri pa naj bi bile kao dostavljene, ampak nekam v tri krasne v drug konec Slovenije in ne v moj kraj.
A je komu jasno v čem je štos tega? Na Aliexpressu pa seveda vse označeno kot da je kao dostavljeno...wtf?!
Ne vem, kakšne problemeš imaš z dostavo, jaz sem še vedno vse dobil na pravi naslov, pa imam kar nekaj nakupov. Pa tudi ne vem, kakšno dostavno službo to izbiraš, za YunExpress na Aliju še nisem slišal.