Ali že lovite SI.MOBIL UMTS signal ?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
T-2 pa bo 1. oktobra zaštartal s hitrostjo 7,2. Težki časi za simobil bodo, nova operaterja mu bodo delala probleme T-2 in tušmobil.

Od kdaj ma pa tuš mobil koncesijo za UMTS ? Tista bazna postaja, ki jo ima T-2 pa zgleda mislijo, da bo kar celo Slovenijo pokrivala...

Kje je tista slika buč, da jo prilepim...
hysterical-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ

T-2 bo mal težko mel s 1.10. UMTS in to z 7,2 Mb, ker nima še nič baznih po zvonikih postavljenih. Jim ZVKD dela kako težavo mogoče?
evil.gif

Sicer pa tudi M@ nima 7,2 hitrosti.
Tušmobil pa zaenkrat ni konkurenčen niti Izimobilu. S S! je mogoče le pri majhnih porabnikih, pri ostalih ma pa S! tudi bonuse na porabo, SMSe po 5 centov... pa malo več storitev.

Glede S!: kako je z UMTS pokritostjo v Celju? Baje je še nekaj časa ne bo?
uf-1.gif

Pa glede 6234: omogoča video klice (izhodne kot tudi dohodne), ker nima sprednje video kamere?

LP
Peter

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Bresternica pri Mariboru sn vido da je UMTS signal ... Mi je pa nehal izpisovati cell info na vseh baznih postajah, tudi ce dam GSM only iskanje ...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
jaz tudi do bezene nekje še je, v rušah pa ni več
grin1.gif

sem pa zadnjič sprobal v mb pa nekak zadeva ni delovala sploh, iz si na si ni delal videoklic iz si na mobitel tudi ne pa iz mobitel na si ne
confused-1.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:

KSZ

T-2 bo mal težko mel s 1.10. UMTS in to z 7,2 Mb, ker nima še nič baznih po zvonikih postavljenih. Jim ZVKD dela kako težavo mogoče?
evil.gif

Sicer pa tudi M@ nima 7,2 hitrosti.

iz zanesljivih virov iz podjetja T-2
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

tušmobil z umts štarta ,... kdaj že,....

t-2 načrtuje pokritost,... kakšno že,...

buče že lepo rastejo in se debelijo
stupid-1.gif

b

najprej bo treba kaj pokazat potem pa se lahko razvije debata,... zaenkrat od obeh še nič pametnega

Me prav zanima, kateri operater je imel takoj ob zagonu omrežja pokritost 50% ali 60%? Mislim, da noben.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
česa nas bo strah? T-2?
njih še čaka boj z birokracijo, ki je potrebna za bazne,... poleg tega pa bo imel zelo omejen doseg delovanja (večja mesta), kaj pa ostalo glede na to da ni gsm-ja? tudi oni nacionalni roming?

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nihče nikogar ne podcenjuje, a zaenkratn sem slilšal le o eni bazni postaji in zdi se čudno da bi jih imel oktobra 200.
na kaj se bo šlepal izven svojih postaj, saj ima le umts?

b

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18
in kaj rabiš 7,2 mega če ga nobena stvar ne podpira...za telefone vem da to tehnologijo hsupa ne podpira noben....

sicer pa
hysterical-1.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:

in kaj rabiš 7,2 mega če ga nobena stvar ne podpira...za telefone vem da to tehnologijo hsupa ne podpira noben....

sicer pa
hysterical-1.gif

naj ne bi ponujali trenutno še telefonov, ampak trenutno samo internet. internet kartica GlobeTrotter GT Max 7,2 Ready že podpira tako hitrost
evil.gif

Nazadnje urejeno:

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:

nihče nikogar ne podcenjuje, a zaenkratn sem slilšal le o eni bazni postaji in zdi se čudno da bi jih imel oktobra 200.

na kaj se bo šlepal izven svojih postaj, saj ima le umts?

b

Vem, da imajo pokrito avtoceste, Lj mogoče imajo še kakšne kraje za katere jaz ne vem. Postavlja se pa UMTS/HSUPA.

Verjetno so vklopili samo eno bazno na sedežu firme lih toliko, da zadevo testirajo.

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ne vem, zakaj morajo vsi najprej LJ in avtocesto.. pokrit. Za T-2 denimo bi bilo bolj smiselno bazne postavit po podeželju, kjer so malce večje zgostitve, da jim tam ponudi opcijo hitrega interneta. In bi s tem lahko pridobili nekaj več uporabnikov, ker tam nasičenost z internetom sigurno še ni tako velika.

Pa še nekaj glede N 6120 - a ta zadeva nima radia?
confused-1.gif

LP
Peter

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Seveda ima, zakaj ga pa ne bi imela? Saj imajo vsi Symbian OS 9.2 radio.