Ali že lovite SI.MOBIL UMTS signal ?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik EuroDJ pravi:
Eto 7. septembra mi je potekel aneks: Samsung SGH-Z500 (potlej 7. 9. 2005 dobil) : Moram pohvalit Mobitel, da je mel omrežje na dolensjkem kar dobro pokrito leta 2005. drugač sem umts uporabljal v ljubljani in pri meni doma (še vedno uporablam na notesniku mobitelov umts). pa tudi samsungove baterije so bolj klaverne. priznam! če sem imel vključen UMTS/GSM preklop mi je baterija šla v 1 dnevu, če sem imel GSM mi je telefon zdržal 3-4 dneve. leta 2003 pa mel tisti telefon, ki je bla akcija za študentski paket ...

Akcija za studenski paket z Sony Ericssonom Z1010 je bila konec septembra 2004... torej eno leta kasneje, kot ti trdis
grims-1.gif

http://www.mobitel.si/slo/Mobilnegeneracije/3generacija/UMTS/default.asp

Družba Mobitel je že leta 2001 postala edini koncesionar sistema UMTS v Sloveniji, konec leta 2003 pa med prvimi na svetu predkomercionaln o zagnala sistem UMTS. V tem času smo širili omrežje, razvijali storitve in preizkušali mobilnike UMTS. Konec septembra 2004 smo mobilnike UMTS komercionalno ponudili naročnikom Študentskega paketa, z oktobrom pa tudi ostalim uporabnikom. Signal Mobitel UMTS pokriva vsa naselja z več kot 1.500 prebivalci in cestni križ, na področjih, ki niso pokrita s signalom UMTS, pa mobilnik samodejno preide na omrežje GSM. Leta 2005 je družba Mobitel zagotovila 67,9-odstotno pokritost prebivalstva s signalom UMTS.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
še vedno nisi sporočil kaj delaš na tušu,... PR
bonk.gif

ali pa si preprosto Mirko
evil.gif

en študent računalništva, ki ima rad alternativo
smile-1.gif

To delam za hobi
smile-1.gif
vse free, nč nisem plačan za to.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Točno na tem sem ga jaz lovil in sem vedel, da bo nasedel ko cucek. Samo sem tisto o Z1010 v njegovem postu enostavno spregledal in sem mislil, da je pače spremenil 2003 v 2005
tongue-1.gif

Hvala, ker si namesto mene poiskal citate
grin1.gif

@EuroDJ: Torej je tvoj hobi mlatenje prazne slame?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik EuroDJ pravi:

en študent računalništva, ki ima rad alternativo
smile-1.gif

To delam za hobi
smile-1.gif
vse free, nč nisem plačan za to.

Za studenta racunalnistva si malo prevec zatiskas oci pred realnostjo in slepo verjames kakemu kolegu, ki je blizu Tus-a
rolleyes-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
čisto preprosto,... ali si hud heker,ki zna vdret v sistem in si postrešt s podatki,...
ali si zaposlen na tušu pa tega nočeš priznat

ali pa nabijaš kot norc
hysterical-1.gif
vsekakor pa ne vidim razloga zakaj bi tuš hvalil pred štartom.

b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ta teden članek v financah kako stistak in kupčuje Mirko,...

bo tako stistal tudi svoje uporabnike
confused-1.gif
kot pravijo nekateri.

Prav tako me je zmotil komentar enega zaposlenih na tuš mobilu glede malhe za telekomunikacije,.... baje je BREZ dna
stupid-1.gif

očitno je tale naš mirko dvojna osebnost ali kako se že reče,...
do zaposlenih in dobaviteljev
evil.gif

b

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ta teden članek v financah kako stistak in kupčuje Mirko,...

bo tako stistal tudi svoje uporabnike
confused-1.gif
kot pravijo nekateri.

Prav tako me je zmotil komentar enega zaposlenih na tuš mobilu glede malhe za telekomunikacije,.... baje je BREZ dna
stupid-1.gif

očitno je tale naš mirko dvojna osebnost ali kako se že reče,...
do zaposlenih in dobaviteljev
evil.gif

b

Borovnica, a speljemo reč na temo "Stiskaštvo v skupini Mobilkom"?
smile-1.gif

Drugače pa lep pozdrav iz New Delhija s strani Tušmobila, T-2 in Mobitela. Aja, kje je pa vaš predstavnik?
wink-1.gif

Ogo

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
zanima me kako je s prehodi med GSM in UMTS omrežjem?kakšne komplikacije,kjer se lahko prehod med UMTS in GSM sploh zgodi?

lp

Če je vse kot mora biti, NIČ!

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni zveze še ni prekinilo, samo sem pa probaval videotelefonijo s kolegom, ki se je peljal v avtu in nenadoma zvoka ne slišim več, samo sliko vidim. Enako on, vidi sliko, sliši pa ne. Bil je na obvoznici, tako da signal je bil povsod, torej zakaj to?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Cawo pravi:
Meni zveze še ni prekinilo, samo sem pa probaval videotelefonijo s kolegom, ki se je peljal v avtu in nenadoma zvoka ne slišim več, samo sliko vidim. Enako on, vidi sliko, sliši pa ne. Bil je na obvoznici, tako da signal je bil povsod, torej zakaj to?

Pomoje zato, ker je operater zaznal, da se nekdo vozi z avtom in hkrati telefonira (celo video-telefonira), kar je strogo prepovedano.
evil.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Kako vsi simobil hvalijo. Zaštartal je le s 3,6 Mb/s, T-2 pa bo 1. oktobra zaštartal s hitrostjo 7,2. Težki časi za simobil bodo, nova operaterja mu bodo delala probleme T-2 in tušmobil.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tušmobil z umts štarta ,... kdaj že,....

t-2 načrtuje pokritost,... kakšno že,...

buče že lepo rastejo in se debelijo
stupid-1.gif

b

najprej bo treba kaj pokazat potem pa se lahko razvije debata,... zaenkrat od obeh še nič pametnega

Nazadnje urejeno: