Ali že lovite SI.MOBIL UMTS signal ?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
in ti dete pametno se družiš, govoriš, poznaš samo svoje sodelavce
confused-1.gif

bom eno zmolil zate,... saj nisi sam kriv da si tak,...

b

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
in ti dete pametno se družiš, govoriš, poznaš samo svoje sodelavce
confused-1.gif

bom eno zmolil zate,... saj nisi sam kriv da si tak,...

b

Dedi, kaj žena ni večerje skuhala in smo tečni?

ON - meni je videocall zelo prav prišel, ko nihče razen mene ni mogel v porodnišnico pogledat sina in so lahko ostali člani družine prek videocalla pokukali malo dete. Res je neuporabna storitev, ni kaj.
bonk.gif
Aja, pa zastonj je bilo. SMS-i in klici prijateljev, ki imajo Simobil številke, so bili precej dražji. Toliko o tem. Ni zadeva za vsak dan, je pa uporabna.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Zadeva je za vsak dan, če se le malo znajdeš in imata oba uporabnika primerno opremo.

Sploh pa ni gre najbolj na jetra, ko konkurenca neko stvar, ki je nima, označi za neuporabno. Pa naj bo to na katerem koli področju.

No, kakorkoli že, sedaj 3G in videoklice ponujata oba opereterja in mislim, da je to pozitivno. Obojno je uporabno, prvo ohoho bolj kot drugo, ampak važno da je konkurenca. Uporabniki pa si lahko le želimo, da bo testno obdobje pri obeh operaterjih trajalo in trajalo ... :dreamy:

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
Pravkar sem uspešo sprejel videoklic iz Simobilovega 3G v Mobitel 3G. Sušlja se da je Mobitel ohranja brezplačne
videoklice tudi na Simobil 3G. To se mi zdi enkratno, sploh za popularizacijo 3G omrežja.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
1 teden je superca se pogovarjat prek videotelefonije, pol pa več ne uporabljaš. UMTS sem imel že leta 2003 pa vse do maja, ki sem se odloču da grem nazaj na GSM. razen interneta zame UMTS sploh ne rabim.

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
ne trenutno nokia 7360. itak tud ko sem imel UMTS sem mel po defaultu GSM omrežje izbrano, ker umts glede na gsm preveč energije porabi

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:

Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:

ker umts glede na gsm preveč energije porabi

Mnenje tistih, ki si 3G terminala ne morejo privoščiti
grin1.gif

Jah no. mislim si kupt nokio N95
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:

Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:

Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:

ker umts glede na gsm preveč energije porabi

Mnenje tistih, ki si 3G terminala ne morejo privoščiti
grin1.gif

Jah no. mislim si kupt nokio N95
smile-1.gif

In ga boš imel na 2G. Je*beš HSDPA in UMTS, važno da si "glavni" na vasi z N95
bonk.gif

btw. še vedno čakam na odgovor kje si uporabljal UMTS leta 2003. Sedaj pa še kater telefon si kupil in kdaj.

Nazadnje urejeno:

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Najboljši operater?
d055.gif

Najnižje cene za največ storitev?
Najboljši telefon po najnižjih cenah?

Največ pompa za 2x prazen nič?
Množica testnih uporabnikov, a vsi delajo na Tušu?
Storitve za katere se srčno upa, da bodo čez noč čudežno "proradile", ker jih nihče ne zna pošlihtat?

Tole je klasičen juevos.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Wrong. Mam 3G terminal, pa mi baterijo pokuri skoraj enkrat hitreje, kot samo v GSM omrežju...

Meni se to zdi čisto logično, ampak ne bom zaradi tega zganjal haloja ! Pač pokuri... Zato pa ima telefon polnilec, da se napolni...

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:

btw. še vedno čakam na odgovor kje si uporabljal UMTS leta 2003. Sedaj pa še kater telefon si kupil in kdaj.

Eto 7. septembra mi je potekel aneks: Samsung SGH-Z500 (potlej 7. 9. 2005 dobil) : Moram pohvalit Mobitel, da je mel omrežje na dolensjkem kar dobro pokrito leta 2005. drugač sem umts uporabljal v ljubljani in pri meni doma (še vedno uporablam na notesniku mobitelov umts). pa tudi samsungove baterije so bolj klaverne. priznam! če sem imel vključen UMTS/GSM preklop mi je baterija šla v 1 dnevu, če sem imel GSM mi je telefon zdržal 3-4 dneve. leta 2003 pa mel tisti telefon, ki je bla akcija za študentski paket ...

Še slika mojga prejšnga telefona:

še dokaz, če mi kakšen simobilovec ne verjame:
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Pa ti seveda razumeš, da je med 2003 in 2005 dve leti razlike in da si klatil buče?

Kar se pa tiče baterije, so bile pa te težave samo na začetku nekaj mesecev, ko so se še nastavljali prehodi med omrežjema, sedaj tega praktično ni več.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik EuroDJ pravi:
UMTS sem imel že leta 2003 pa vse do maja, ki sem se odloču....

Prvi UMTS mobilnik (Nokia 6650) je bil predstavljen konec septembra 2003 ( KLIK ) a ni potem nikoli zares ugledal luc sveta...
Mobitel je decmbra sele zagnal svoje UMTS omrezje... samo takrat so bili UMTS mobilniki se prava redkost
smile-1.gif
...

Sele konec septembra 2004 se je zacelo to malo bolj uporabljati, ko je Mobitel dal SE Z1010 v studentski paket napol zastonj
smile-1.gif
...