Ali že lovite SI.MOBIL UMTS signal ?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik ahac pravi:
Celjani imajo Tušmobilov signal pa Simobil očitno ne vidi smisla v tem, da bi mu tam poskušal konkurirat.
shocked-1.gif

A je tisti signal slučajno 3G ??? Ni... No torej... Navaden signal pa itak je tam od simobila...

Antonio

Pripravnik
21. avg 2007
125
0
16
43
Nekje v daljavi
Mene pa še nekaj drugega zanima...nekajkrat se mi je simobil zgovarjal, da oni ne morejo podpreti push to talk, predno ne vspostavijo 3G omrežja...sedaj me zanima, če kdo ve, kdaj bo to pri simobilu to možno, če sploh bo kdaj, ker sem zadnjič dobil informacijo, da tega ne načrtujejo v kratkem...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
To je bullshit. 3G nima nobene zveze s push to talk. Deluje preko EDGE, GPRS ali UMTS. Nima veze.
Ni pa zastonj in vprašljivo je, kdaj se sploh investicija povrne.
Mobitel ga ima, a je bolj prestižnega pomena in namenjen poslovnim uporabnikom. Seveda gre za hosted rešitev, to pomeni, da jo zagotavlja Nokia. Podobno kot mnogim drugim operaterjem. Edino pametno, vsaj dokler promet ni tolikšen, da se splača kupiti lastne škatle.

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Jaz v Kosezah ne dobim več umts signala. Zanimivo mi je to ko je bil samo gsm mi je pisalo na zaslonu Koseze. Zdaj mi piše Podutik.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
Deluje deluje. V kranju mi napiše Stražišče. če pa pogledam v handy profile pa vidim, da imajo UMTS celice 5mestno število, neUMTS pa 3 mestno.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
KSZ. Včeraj sem tudi jaz doživel UMTS izkušnjo pri zelenih in sicer v Mariboru. Znotraj zgradbe je signal zelo nihal in tudi izpadal, zunaj je pa zadeva super delovala. Videotelefonija večinoma tekoč prenos le tu in tam so se nardili artefakti...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Ko sem bral enako temo, le da je bilo govora o mobitelu in UMTS, sem forum bral še na črnobelem ekranu.
evil.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Ga še ne lovim in niti ne pričakujem, da ga bom zelo kmalu, ker nisem ravno v kakem urbanem središču. Na področju 3G je Mobitel še vedno daleč pred konkurenco.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Ga še ne lovim in niti ne pričakujem, da ga bom zelo kmalu, ker nisem ravno v kakem urbanem središču. Na področju 3G je Mobitel še vedno daleč pred konkurenco.

Mobitel niti ni tako zelo napreden, vendar tak zgleda ker je SiMobil še v kameni dobi

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Seveda je pameten. Zagotovo ima za sabo 6 let v Mobitelovem razvojnem oddelku pa potem kakšna tri leta v Simobil Vodafoneovem. Obenem pa verjetno uporablja samo voice in SMS...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Bom jaz z njim kakšno spregovoril, če ga bo še kaj zanimalo. Imam danes čas. Sem že poskrbel za ustrezno količino toplogrednih plinov
smile-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

Seveda je pameten. Zagotovo ima za sabo 6 let v Mobitelovem razvojnem oddelku pa potem kakšna tri leta v Simobil Vodafoneovem. Obenem pa verjetno uporablja samo voice in SMS...

Na srečo nimam SiMobila kot ti, zato lahko uporabljam kaj več kot voice in SMS. No ti niti voica ne moreš kaj dosti, ker je bolj redko signal
zmaga.gif

Sicer pa to ni tema, samo nisem mogel bit tiho ob tem, ko vas gledam kak ste veseli ko se vam v centru LJ za 3 sekunde pokaže UMTS signal.

Nazadnje urejeno: