Ali že lovite SI.MOBIL UMTS signal ?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

Seveda je pameten. Zagotovo ima za sabo 6 let v Mobitelovem razvojnem oddelku pa potem kakšna tri leta v Simobil Vodafoneovem. Obenem pa verjetno uporablja samo voice in SMS...

Na srečo nimam SiMobila kot ti, zato lahko uporabljam kaj več kot voice in SMS. No ti niti voica ne moreš kaj dosti, ker je bolj redko signal
zmaga.gif

Sicer pa to ni tema, samo nisem mogel bit tiho ob tem, ko vas gledam kak ste veseli ko se vam v centru LJ za 3 sekunde pokaže UMTS signal.

Pretiravat pa ni treba....ker vsi vemo da ni tako...

Sicer pa tudi na M@ nimajo glih miru s pokritostjo z UMTS pa gradijo omrežje že 6 let, kolega ki dela tam mi je govoril da ljudje zelo dosti p.... na to temo da ni pokritosti.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
znalec,... coolpower nima veze s simobilom,..
,... glede si.mobilovega signala si spet pokazal vse svoje "znanje",...

pa keje še rastejo taki primerki kot si ti? živiš v jami, sredi pragozda ali se samo delaš da si redka vrsta "znalca" ki je v bližnem sorodu s še redkejšo vrsto imenovano maj,...

če imaš kaj povedati kritiziraj (ni panike) a imej zadaj tudi konstruktivno razlago,...

b

p.s.
imam redko srečo da med delom skočim na komp in takoj dobim tvoj odgovor,...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Noben se ne dela poznavalca, samo berem kak tu nekateri veselo opazajo da imajo na Dunajski ulici v LJ v 6. nadstropju na balkonu UMTS signal pa še to če ne piha veter v napačno smer; in iz tega narediš ti debato o tem da se nekdo dela poznavalca in nevem kaj še vse. Če nebi začel s tvojimi izjavami o poznavalcih bi iz moje strani ostalo pri enem sporocilu v tej temi.

Zdaj pa nekaj s svojimi debilnimi izjavami, sicer pa ze tvoj nick (borovnica) vse pove o tebi - da si star 10 let ali pa Damjan Murko fan.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Zdaj pa nekaj s svojimi debilnimi izjavami,
te mal tipkovnica heca,...
evil.gif

tudi funkcionalna nepismenost te zafrkava, če že pišeš o tem da signal v šestem nadstropju niha to ne pomeni da ni signala,...

drugače pa vsakemu svoje,...

oglasi se do mene ti posodim mojo si. simko pa se malo zapelji po sloveniji pa poglej kje je signal in kje ne,...
z začudenjem boš ugotovil da marsikje signal JE kjer ga nebi pričakoval (beri imel M@ signal), spet drugje pa pač fali (kjer pa ga M@ ima). Razlike med M@ in Si. signalom (gsm) spet niso tako drastične kot jih ti pričakuješ,..

skratka tudi jaz ti želim lep dan

borovnica

p.s.
nik je povezan s krajem ne čemerkoli kmetija.press

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Nima smisla se prerekat... moj prvi post je bil bolj v šali kot zares...

Vem da SiMobil je popravil signal, gre se zato da "malo" zaostajajo pri tehnologiji (UMTS..). Ampak pustimo zdaj to, ker je to tema o simobilu.

Lep dan tudi tebi
zmaga.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pa čaki mal. S! je komaj zalaufal UMTS, uradno (z reklamo) še to ne.
M@ ga pa že lep čas gradi. In tudi M@ ga zelo dolgo časa ni imel daleč okoli. Še v celjskem centru ga niso mel v celi hiši.

LP
Peter

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Itak da ne. Poleg tega operaterji kalkulirajo, kje se splača postaviti. Tudi vsaka vas nima avtoceste. Da o prioritetah pokrivanja ne govorim.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
Ga še ne lovim in niti ne pričakujem, da ga bom zelo kmalu, ker nisem ravno v kakem urbanem središču. Na področju 3G je Mobitel še vedno daleč pred konkurenco.

Mobitel niti ni tako zelo napreden, vendar tak zgleda ker je SiMobil še v kameni dobi

Popravi me, če se motim, ampak a ni Mobitel med prvimi v Evropi začel tržiti UMTS? In v Evropi je konkurenca pri ponudbi UMTS razmeroma huda...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ne bos verjel:
spremljaj njihove PR in bos ugotovil, da je toMibel s kako storitvijo, ki jo lansira na novo, vedno med prvimi v svetu, ce pa ne na svetu pa zagotovo prvi v Evropi. .-)

Lp

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Zdaj nekaj kar se lih ne tiče teme. Opazil sem da imajo v Nemčiji novega mobilnega operaterja imenuje se pa smobil.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik Marburg pravi:
Ne bos verjel:
spremljaj njihove PR in bos ugotovil, da je toMibel s kako storitvijo, ki jo lansira na novo, vedno med prvimi v svetu, ce pa ne na svetu pa zagotovo prvi v Evropi. .-)

Lp

Noja.. ni vedno prvi...vcasih je tudi samo med prvimi
smile-1.gif

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Na spletni strani sem zasledil to V času promocije se do nadaljnega video klici obračunavajo po ceniku tarife Vodafone World za naročnike. Po katerem ceniku se bo pa potem računalo?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik smack pravi:
Na spletni strani sem zasledil to V času promocije se do nadaljnega video klici obračunavajo po ceniku tarife Vodafone World za naročnike. Po katerem ceniku se bo pa potem računalo?

Verjetno po ceniku tarife za videoklice za Vodafone World za naročnike
grin1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Znotraj Slovenije so cene enake kot za glasovne klice.
V tujini, kjer že majo UMTS gostovanje, pa je cena enaka VWTarifi (0,29 in 0,59 evra). Kasneje bo verjetno višja (vsaj M@ ma tko).

LP
Peter