Kampov je precej, samo jih je tudi precej od tega res bogih ali pa dostopnih samo s 4x4. Mi smo se potem skampirali v kampu Kranea na plaži Livadhi. Sicer je ob tej plaži kar nekaj kampov. Ker je bila Albanija le postanek na poti iz Grčije in smo bili tam mislim da samo 5 dni, drugih kampov nismo testirali.mogoče kdo ve kako je s kampiranjem v Albaniji ... sem mal gledal. pa se mi zdi, da ni nič pametnega...
Pa je to sploh kje ugodno? Za dve državi, ki me zanimata, je dražje kot če kupiš tam lokalno. Ali je stvar le v komoditeti?Če ti telefon to omogoča, lahko že doba nabaviš tudi e-sim kartico, ki jo ob prehodu meje samo aktiviraš.
Jest sem menjal evre za leke v menjalnici ...Jaz grem pa letos dol pogledat kako je... V hotel. Zanima pa me, kje dobis denar? Mislim, gres na serekes in das kartico not in ti plune v njihovi valuti? Al nimajo serekesu in se je treba posluzevati alternativ?
Lp
Ja, greš na serekeš, tako kot v katerikoli drugi državi. Saj tolk zadaj pa spet niso.Jaz grem pa letos dol pogledat kako je... V hotel. Zanima pa me, kje dobis denar? Mislim, gres na serekes in das kartico not in ti plune v njihovi valuti? Al nimajo serekesu in se je treba posluzevati alternativ?
Lp
Ti iz zelo prve roke, al pa noge, kukr češ, povem, da ob obali niso čist nič zadaj za nami. Nasprotno.ja ne, sej ne rečem da so v kameni dobi... sam pač drugače je... ne moremo pričakovati, da je cel svet tako narejen kot v sloveniji... pač, drugi kraji, drugi običaji, druge navade... nič takega... samo zanima me, da ne bi glih najdražjo varianto izbral...
Pri nas svedra na nogo sicer ni, ampak čakaš pa nekaj let, da na vrsto prideš, k temi, jaz sem denar menjal v menjalnicah, nobenih problemovMoj prijatelj zobozdravnik je bil pred nekaj leti v Albaniji. V neki vasi mu je lokalni zobar ponosno pokazal svojo ordinacijo, v kateri je imel sveder, ki ga je gonil z nogo.