Na toplo (npr. Egipt) med krompirjevimi počitnicami (all inclusive)?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.149
132
63
Hej vsem...

Mogoče bi šli med krompirjevimi počitnicami za kak teden na toplo (Egipt in podobno), da bi se še lahko kopali v morju in en teden bolj lenarili in uživali (najverjenteje all inclusive varianto).

Sem bil na agenciji Palma in mi je rekla, da imajo letalo polno. Kolegica, ki dela na TA sonček, mi je rekla, da so termini med krompirjevimi počitnicami skoraj 2x dražji... in kolikor sem na hitro pogledal, je res precej dražje kot drugače. Na booking pa so po mojem za hotele normalne cene (2 odrasla in otrok star 9 let) okoli 700 eur (All inclusive) za vse v 5 zvezdičnih hotelih, kar se mi ne zdi drago...

Sedaj me zanima naslednje:
1. Je že kdo bil npr.: v Egiptu med krompirjevimi počitnicami in je bila full gužva? Čeprav je verjetno v teh časih malenkost drugače...
2. Kolegica iz sončka mi je rekla, naj v te države (ala Egipt) potujem raje s turistično agencijo zaradi transferjev in podobno (ne vem, če sem jo prav razumel).. Je kdo šel v lastni režiji in so bili kakšni problemi? Je problem prit od letališča do nekega hotela ob plaži?
3. Od katerih bližnjih letališč se da poceni prit npr.: v Egipt (hurghada, sharm el sheikh, itd) al pa kaj podobnega?
 

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.606
118
63
Dej čekn za foro na odklop.si mal za cene itd. Pač greš iz Salzburga/Munchna samo imaš precej boljše hotele k teli naši gumpci itd.

Sam sem 2krat takole šel tudi v Egipt, sicer res januarja/februarja. So bile nemške agencije vendar nisem rabil čisto nič misliti. Pripeljejo, odpeljejo..