Ah, te ženske

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pa saj komaj spoznava dečvo.
bonk.gif

Eni res pretiravate. Najbolje, da jo poroči in zaplodi, dokler je šansa.

Dizzy, ne govori preveč tem mrhovinarjem...dal jim boš prst...hoteli bodo roko.

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mah, dejmo mal pofilozofirat, bluzit, whateva...
grin1.gif

stvar je taka, da sem se končno sprostil in nehal komplicirat.
smile-1.gif
pač, zarad težav v preteklosti sem se... žensk malo bal in potem sem pri njih iskal vse mogoče napake in pri tem seveda kratkomalo velikokrat pretiraval... ampak, zdaj je kar je, veliko smo se naučili, bogatejši sem vsaj za eno življenjsko izkušnjo...

drugače pa o tem happy endu... mislim, da v ljubezni happy end določiš šele na koncu življenja, oz. bolje rečeno, v jeseni življenja, ko si z nekom zgolj zato, ker ga imaš preprosto rad. ko ni nič drugega, ko ti preostane le še čista ljubezen in medsebojno razumevanje in spoštovanje. prej tega ne moreš določiti. ne vem - happy end zame ni, da si z nekom 2 leti, potem se pa vprašaš
13.gif
je pa blo to zdaj? ne, to je samo happy intermezzo. teh je bilo kar nekaj. ampak, zdaj upam, da sem končno prerasel te intermezze...

po eni strani sem vesel, da sem dal skozi vse te ljubezenske tegobe, ker se bom mogoče v zvezi zdaj prav tem tegobam znal na široko izogniti. čeprav, vsaka zdrava zveza vsebuje vzpone in padce. če jih ne, pomeni da ni prava zveza, ker jo lahko že prvi padec podre.

drugače pa veliko stvari o ženskah še vedno ne razumem, pa če se še tako trudim. in si pri tem seveda mislim... Ah, te ženske... s to razliko, da zdaj to rečem z nasmehom...
smile-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Nisem bral tvoje klobase ampak.......14 dni je mimo pa še vedno sta skupaj
grin1.gif

Je drugače vse vredu s tabo al pa z njo?
confused-1.gif

grin1.gif

Smile

Pripravnik
10. sep 2007
67
0
6
ha, ha, ha...sem jih včer vidla skup. skor mu je roko v rit vtaknila...
sam če mene vprašaš je farmer girl ljubosumna ko pes, tko da boš vidu, da to ne bo dolg trajal...
100 % sem.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Da ne bo potem spet joka in jamranja.....tole pelje v pogubo..100%..
wink-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Men je vseeno kako dolgo, pa če sploh bo trajalo.
Nikomur ne privoščim nič slabega tako, da naj jima rata
cheer.gif

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Ker se je spet popolnoma "predal" ženski, misli, da je vse super...take zadeve se navadno podrejo kot hišica iz kart....pa tudi dizzy je pač rizična skupina večnih romantikov in taki navadno nastradajo zaradi pokvarjenih deklin. Prebrisane dekline znajo izbirat takele "dobročinitelje", malo jih zavrtijo, parkrat izkoristijo in konec...Pobje pa se potem sprašujejo, v katerem križišču so zavili narobe....(u bistvu je vseeno kam so zavili, do karambola bi itak prišlo)...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik Smile pravi:
ha, ha, ha...sem jih včer vidla skup. skor mu je roko v rit vtaknila...
sam če mene vprašaš je farmer girl ljubosumna ko pes, tko da boš vidu, da to ne bo dolg trajal...
100 % sem.

boš pomagala da v raju ne bo preveč rajsko?
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne vem. Čutim neprivošljivost od kar dosti uporabnikov.
grims-1.gif

Naj uživa, kaj jebeštrga. Ni mu treba pod nos metati "eh BV itak bo šlo v [censored]..." "razočarala te bo...", "itd...blabla...". Saj sem rekel. Komaj spoznavata se...še 2,3 mesece niti sam ne bo vedel, če je ta res prava..., kaj šele ona. Pa ne vem zakaj bi ravno ona mogla priti do spoznanja, da to ni to. Kot, da ženske odločajo o vsaki vezi, romanci in fukromanci.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

elvir_vr6

22. avg 2007
3.297
0
36
Jaz mu vsekakor privoščim, ne vidim razloga proti. Je pa dejstvo, da nežne romantične duše največkrat služijo za prebolevanje drugega, klasično izkoriščanje itd...