Adriaroute 2.30 izšla

matej77

Zelenc'
30. jun 2009
3
0
1
hmm? jaz sem si naložil CN2010, AR2.30 ter AT 2.11 Pri vklopljenem AR me je iz Ptuja v Minhen hotela peljati do Hrvaške in nato nazaj (po drugi cesti) proti Minhnu???? ko sem izklopil AR je bilo vse v redu!
Nato sem izklopil izogibanja (makedam, pasovi z vozači?) pa je bilo vse ok, z vklopljenimi vsemi kartami?
Ammm kje je kaki makedam do maribora ali okoli do avtoceste, da me je peljal na hrvaško????? (normalna pot 477 km, on mi zračuna 622)? No v glavnem sedaj je ok, čeprav me muči, zakaj taki izračuni, ker kaj mi bo le izračunal tam kjer ne poznam cest in bom pičil kak bo rekla gospa navigacija!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Že prevečkrat povedano. Karte se prekrivajo, uporabljaj samo eno karto.
Če so kakšne napake, pa reklamiraj tam kjer si te karte kupil.

matej77

Zelenc'
30. jun 2009
3
0
1
Kjer si karte kupil.... pa take fore! hehe
Ja saj sem porihtal, kot sem napisal! Sem tole napisal bolj kot zanimivost.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik matej77 pravi:
Kjer si karte kupil.... pa take fore! hehe

Ti si ziher požigalec
rolleyes-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
ksz

A kdo ve, če je v najnovejši izdaji AR rešena/vnešena pot v goriška brda. Se pravi čez solkanski most pod sabotinom in naprej?
Ker zadnjič me je hotelo peljati naokrog čez plave in tudi del ceste manjka. Najbrž tisti, ki gre čez ita ozemlje.

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
ksz

A kdo ve, če je v najnovejši izdaji AR rešena/vnešena pot v goriška brda. Se pravi čez solkanski most pod sabotinom in naprej?
Ker zadnjič me je hotelo peljati naokrog čez plave in tudi del ceste manjka. Najbrž tisti, ki gre čez ita ozemlje.
Cesta še zdaj ni vnesena, dočim CNju ne dela nikakršnih problemov. Mislim, da je pri AR problem v tem, da gre cestačez italijansko ozemlje.

LP

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hja fant se je zraven spravil ne, vse lepo grafično oblikoval
smile-1.gif
Mislim, da je beseda LEPO v tvojem stavku vsaj močno diskutabilna, če ne že povsem nepotrebna in zavajajoča.
uf-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Bilo je sarkastično mišljeno in nikakor v pozitivnem smislu ampak dobro, vsaj potrudil se je da bo nekaj prodal..
smile-1.gif