Adriaroute 2.30 izšla

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik sori pravi:
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
predebatirano neštetokrat.. izklopi city navigator ali pa imaš staro karto ki se ti prekriva.

kaj ni enostavneje, da pri prenosu kart na garmin enostavno preneseš CN brez področja, ki pokriva AR ter izbereš še celo AR in nimaš prekrivanja ter tudi ti ni treba vklapljat-izklapljat map. Se motim?

A že nismo enkrat to debatirali, da se upočasni branje oz. delovanje zaradi velike IMG datoteke, zato bi bilo bolje imeti več zemljevidov po posameznih datotekah in samo preklapljaš v garminu.

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Glede imig mas itak omejitev na 2gb,to po moje ne bi smel bit problem ,problem hitrosti verjetn nastane zaradi prpolnih spominov

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik laksikon pravi:A že nismo enkrat to debatirali, da se upočasni branje oz. delovanje zaradi velike IMG datoteke, zato bi bilo bolje imeti več zemljevidov po posameznih datotekah in samo preklapljaš v garminu.
Po mojih izkušnjah to ne drži.
V firmi imamo 20 in še nekaj Garminovih navigacij različnih modelov. Pri enakih modelih je ne glede na velikost karte hitrost delovanja (branja) vedno enaka. Bila je ena serija 7stotk, ki je iz kartice brala izrazito počasi in so nam jih v garanciji zamenjali.

Nazadnje urejeno:

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Nadogradnja AdriaROUTE 2.30 LIGHT - CD verzija
VAŽNO! Karta je izrađena bez Garminove NT tehnologije kako bi je mogli koristiti stariji Garminovi modeli (eTrex Legend, eTrex Vista, eTrex LegendC, eTrex VistaC, GPSMAP 60C, GPSMAP 60CS, CPSMAP 76C, GPSMAP 76CS, iQue3600; iQue M4; iQue M5, Quest, Quest ii..) i GPS modeli koji podržavaju NT tehnologiju, ali je NT verzija karte prezahtjevna za njih (npr. eTrex LegendCx, eTrex VistaCx..). Na karti nema tlocrta zgrada i poligona šuma.

http://www.navigo-sistem.hr/upload/AdriaROUTE_2.30_LIGHT.exe

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Ena težavica...

Adriaroute 2.30 NT na Garmin XT na N78 mi povzroča težave.

Ko izbiram cilj, izberem državo Hrvatska, nato grem črkovat mesto in imam na razpolago le "Splitsko-Dalmatinska" in " Zadarska županija". Manjkajo mi vsi kraji... Če grem gledat po zemljevidu, seveda vidim kompleten zemljevid in vse uličice... Včasih sem imel podoben problem tudi v Sloveniji, ampak mi ga je nekako uspelo rešiti.

Kakšna ideja, kaj delam narobe? Isti .img deluje normalno na Nuviju...

Hvala!

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Pa imaš v redu odklenjeno?

Seveda, sem že velikokrat...

Zdaj mi Slovenija dela (in SCG, EU,...)! Moti me, da mi ponuja HRVATSKA in ne HRVAŠKA - kaj je prav?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Ena težavica...

Adriaroute 2.30 NT na Garmin XT na N78 mi povzroča težave.

Ko izbiram cilj, izberem državo Hrvatska, nato grem črkovat mesto in imam na razpolago le "Splitsko-Dalmatinska" in " Zadarska županija". Manjkajo mi vsi kraji... Če grem gledat po zemljevidu, seveda vidim kompleten zemljevid in vse uličice... Včasih sem imel podoben problem tudi v Sloveniji, ampak mi ga je nekako uspelo rešiti.

Kakšna ideja, kaj delam narobe? Isti .img deluje normalno na Nuviju...

Hvala!
A ti da Hrvaška in Hrvatska mogoče, poglej tudi, če je tudi Croatia. Izberi drugo varianto in boš dobil vse kraje.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Ni Croatie in ni Hrvaške. Samo Hrvatska.

Tudi če naložim samo AR ne najdem nobenih krajev.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Hehe, novost...

Zdaj mi pri Sloveniji kaže kraje:

4290
Podljubelj, Trzic
Trzic, Trzic

Pri Hrvaški še vedno nič novega...

Za umret.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Vem, da zveni ta del teme kot monolog, ampak lahko se pohvalim
cheer.gif
. V Mapsourcu nisem dodal zemljevida SCG (samo CN EU in AR) in dela... Zame je zadeva rešena, upam da rešitev še komu pomaga... SCG sem dodal v nov .img.

xyz1962

Zelenc'
26. avg 2008
8
0
1
Zelo razočaran. Govorno vodenje mnogo slabše kot pri 2.20, vodi mnogokrat po stranskih cestah itd., vsaj na mojem področju.
Napr.
Grem v špar iz Žalca. Do Levca normalno, nato pa smešnica. Na izhodu iz krožnega prometa me opozori, vozite 4,8 km na desni. Po cca4 km prispeš po obvoznici na glavno križišče pri vojašnici, kjer moraš najprej zaviti na levo in nato šele po cca 800m prispeš na cilj-na desni. prejšnja verzija AR je imela to govorno mnogo bolje urejeno, da ne govorim, da ti občasno na ravni cesti sugerira, da zavij desno in podobne cvetke.
Upam, da bo nadgradnja v jeseni ali kdaj bo že izšla boljša.

sad

Guru
24. avg 2007
21.167
9.801
113
Morda sicer malce izven teme, vendar vseeno.
Do sedaj sem imel AR 2.20 in Adria Topo v Mapsource-u.
Sedaj sem zinštaliral še AR 2.30NT, a mi v Mapsource-u še vedno kaže zgolj 2.20? Za AR2.30NT sem zinšraliral še Sicg Route 2.0, kateri je viden normalno v MapSource-u.
Kaj delam narobe?

nani

Pripravnik
30. jul 2008
31
0
6
No, tole je pri meni isto, celo pri vožnji po AC mimo Radovljice, pa recimo odcepa za Brezje mi kaže kot da se vozim čez njive, piše off-road, ko sem se vračal v LJ na Vič, me je pred šentviškim tunelom (ga ne pozna sploh) usmerjal ven na Celovško...

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Že večkrat ponovljeno. Istočasno naj bo aktivirana samo ena karta. Prepričaj se če imaš res aktivirano samo AR 2.30

nani

Pripravnik
30. jul 2008
31
0
6
Ja, to je obglodano do amena, to vem in sem imel vklopljeno le AR. Zdaj sem AR sal še 1x gor, grem danes v isto smer in bom videl kaj je en vragac. Iz LJ Šiške na Bled (kremšnite + pir) in back...Pa na "krajši čas" imam naštimano (menda skoz)-

nani

Pripravnik
30. jul 2008
31
0
6
Sedaj pa je delal brez problema. Koji mu bil vragec prej...
Kremšnite super, pir še boljš
smile-1.gif