Adriaroute 2.30 izšla

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Vsaka Garmin gps naprava prikaže dejanski čas prihoda na cilj, prav tako takoj izračuna nov čas, če spreminjaš nastavitve.
Prav tako se vidi podatke o dožini in času potrebnem za načrtovano pot tudi v Mapsorcu pod Lastnosti - Navodila.

Tako da kar se tega tiče ni treba biti nič žal ,
pa brez zamere

LP

Nazadnje urejeno:

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
frko, pa preberi si kaj sem napisal predno daješ take trivialne odgovore...kot da nam ni jasno kaj Garminovi vmesniki ponujajo...sam ga imam in mi dela ok, kar pa ne pomeni, da nimam nič za pripomnit glede uporabe...
nevem kaj je s tem Garminom, da ga nekateri želijo pred vsako kritiko branit...malo je za se zamislit no...

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Ti sam mene pokliči, te bom vodil po MB. Pa še kak pir spijema pa je
wink-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Če ne bi imel Garmina v avtomobilu, ko sva nosila vabila po SLO in AUT, bi jih še danes raznašal...
smile-1.gif

Bistvo navigacije je v tem, da prideš na cilj to je do hišne številke. Tu me Garmin še ni pustil na cedilu.
zmaga.gif

Da ne govorim o Navigonu, katerega še vedno imam in se ga ne morem znebiti, ker ga nihče noče...
crazy1.gif

bosko3

Zelenc'
17. sep 2008
24
0
1
A mi lahko prosim poveste če na ar 2.30 kaže v spodnjem levem kotu znakec s omejitvijo hitrosti kot je to pri karti EU 2009?
Hvala

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Kako je z dejanskimi napakami na karti AR 2.30. Nikakor mi ni hotelo narediti rute v Poreč preko Buj. Na koncu sem ugotovil, da je cesta prekinjena, kot se vidi na sliki. Kaj storiti v tem primeru, saj hoče narediti pot daleč okrog? Je potrebno takšne napake poslati na Navteq ali berejo naš forum?
Še slika:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Roby11 pravi:
Ti sam mene pokliči, te bom vodil po MB. Pa še kak pir spijema pa je
wink-1.gif
Haha, to bi pa znala bit navigacija. Skoraj bi lahko rekel da terestična navigacija.
nahrung002.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Kako je z dejanskimi napakami na karti AR 2.30. Nikakor mi ni hotelo narediti rute v Poreč preko Buj. Na koncu sem ugotovil, da je cesta prekinjena, kot se vidi na sliki. Kaj storiti v tem primeru, saj hoče narediti pot daleč okrog? Je potrebno takšne napake poslati na Navteq ali berejo naš forum?
Še slika:
Navteq z AdriaRoute nima nobene povezave. Pošlji na Navigo Sistem

LP M

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Ne vem, kaj naj si mislim. Navigacija je namenjena, da najdeš cilj, katerega ne poznaš, potem pa je tako vseeno ali narediš kilometer ali dva več, kot bi bilo potrebno. Nikoli ne bo zmožna najti poti, ki jih poznajo lokalni prebivalci, tako da je povsem brez veze vsakršno jamranje za to stvar.

Se strinjam 100% ... to tudi trdim v službi, ko so 3je sodelavci kupili Garmine v kratkem času. Pa skozi nekaj jamrajo, da zakaj jih pelje sem, pa zakaj tam ... jaz pa pravim..navigacija je za tam ko ne poznaš ceste ... vpišeš naslov in prideš na cilj ...zdej ali boš šel po levi cesti, ali pa po desni, ali naokoli te ne zanima, ker te zanima cilj ... in do cilja boš prišel :)

Tudi mene po lokalnih cestah, bi včasih peljal po drugi cesti, kot jo izberem jaz :) V tujini (Nemčija,Francija,Italija) pa nisem imel nikoli problemov, vedno našel cilj BP :)

Trenutno sem mojega Garmina posodil in je nekje v Bosni naokoli, takoj ko se vrne, pa probam še ta novo karto AR, da vidim kako deluje na Obali.

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Ja vsak v svojem kraju ve za najbolj optimalno pot. Navigacija tako kot pravijo je za kraje, kjer ne poznaš poti veš pa cilj.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.139
113
Če se komu da pošiljat napake:
krožišče v Grosupljem, v eni ali drugi smeri vedno pelje po isti polovici krožišča.
Ampak govori pa pravilno: "zapeljite v krožišče, peljite do prvega izvoza,..."
698322-grosuplje.GIF

Priponke

• 698322-grosuplje.GIF
    698322-grosuplje.GIF
    108 KB · Ogledi: 241
Nazadnje urejeno:

thom

Zelenc'
21. maj 2009
6
0
1
Zakaj meni na garminu 205 kaže znak za omejitev hitrosti kvadrat bele barve prej mi je pa rdečo in okroglo? Hvala za odgovor!

zakon

Guru
16. maj 2008
8.806
829
113
toti Maribor
AR ne prikazuje hitrosti. So pa na Navigo-Sistem rekli, da delajo na tem in na TMC. Očitno se ti mešajo karte CN in AR. Izklopi AR in povej kaj se dogaja.

thom

Zelenc'
21. maj 2009
6
0
1
Imam vklopljeno samo CN in imam belo ikono namesto rdeče za omejitev hitrosti.