Dajte še malo komplicirat. Če se bo zamašilo/karkoli pač se bo, bodo že v garanciji/jamstvu porihtali, kasneje me pa baš boli!
Daj mi razloži, kako boš to vedel? Ko ročka prvič izklopi je konec in to je to.
Point pa je vožnja, vožnja in še enkrat vožnja! Za stat na dvorišču si bicikl kupite.
Nazaj k temi: danes tankal AB za 0,55€/L
BMW jasno napiše v meniju, koliko lahko največ doliješ, meni recimo sedaj piše 7 litrov, dolil, bom pa 5 litrov, sam tudi noter nalivam ali BMW original ali pa Nissin, ne, kar nekaj, ja kompliciram, pa z veseljem, ker ko na FB ju ljudje jokajo, ko se pojavijo težave, jih navadno popravila, senzorjev in čiščenje stanejo nekje od 500 do 1500 eur, zato , raje plačam Adblue dvojno, ker je še vedno ceneje in ga nalijem manj, kot pa tak strošek. In zanimivo, znanec, je samo 1 x poceni kupil ta Aditiv ene 2 leti nazaj v Lidlu in so bile težave, rešil sicer v garaciji, samo so mu poslikali, kristalizacijo na senzorjih, menda so samo očistili, sedaj jasno, samo original. Ve pa vsak za sebe in ravna, vsak, kot sam želi, samo resnica je, da morajo tudi mehaniki na takih, ki želijo vse najceneje, kar gre malo zaslužiti, ja pa res samo scalnica, ne vem, zakaj se ne polulaš noter, če je tako enostavno, posebej, če ne konzumiraš preveč alkota !