Torej, jaz ga točim pri "kamionskih" dobaviteljih. Prej na pumpi Agas v bivšem Tamu in sedaj na Kipertransu. Verjamem, da se jim AdBlue bistveno hitreje obrača kot tiste kantice na MOL/Petrol/OMV.
Mi pa avto žal ne pove koliko je "žejen", zgolj da bo čez 2.400km (minus potem dol) preprečil zagon.
Skoraj tako, kot katera nafta je boljša, Petrol ali Mol.Sploh tukaj v Hočah pri Komelu kr jamrajo da jim v osebni avtih in kombijih meče ven napake, ko pa gredo natankat na Petrol ali iz kantice pa je kao OK.
Skoraj tako, kot katera nafta je boljša, Petrol ali Mol.
Komel ni Kipertrans.Sploh tukaj v Hočah pri Komelu kr jamrajo da jim v osebni avtih in kombijih meče ven napake, ko pa gredo natankat na Petrol ali iz kantice pa je kao OK.
Komel ni Kipertrans.
Rogaska? Vsaj dopolni do kdaj so zaprti?Sam zdaj bo res pyzdarija - zaradi OMV - MOL "akcije" bomo imeli INA, SHELL, 5ROL, MOL in še nekaj "domačih" - kako se naj človek odloči kje tankati!?!? Pa še AdBlue ....
Poglej priponko 72882
Včeraj še MOL, danes zaprto, jutri Shell - imel si pa službeno OMV kartico. Pol se pa znajdi … mimgrede - tankal na 5rolu in se zagovarjal zakaj plačujem z gotovino ....
Sem bil v dveh Eurospinih, na Rudniku in pri Tehnološkem parku oboje Ljubljana, pa tega NIMAJO. Če, kdo ve, kje tole dobiti, se priporočam za informacijo, najraje kje v Ljubljani.Je kdo probal tole? Eurospin. Glede na to da je Wynns, ne more bit zanič. In samo ¼ cene drugih tovrstnih aditivov.
Najlepša HVALA, sem ti zelo hvaležen, nisem niti pomislil, ker to sicer prodaja ena profi firma mehanikom, samo je najmanjša doza za 200l ADBLUJA, cena pa zelo visoka.....Wynns WYNNS CRYSTAL CLEAR & PROTECT ADBLUE/SCR Sistemov | mimovrste=)
Preprečuje nastajanje kristalnih usedlin na vse AdBlue komponente, preprečuje draga popravila sistema AdBlue in izboljša delovanje SCR sistemov.www.mimovrste.com
Imaš kar nekah tega, tudi v malin flaškah. Serviser na PSA je pohvalil dodatek od KENT-a.Najlepša HVALA, sem ti zelo hvaležen, nisem niti pomislil, ker to sicer prodaja ena profi firma mehanikom, samo je najmanjša doza za 200l ADBLUJA, cena pa zelo visoka.....
Link?Imaš kar nekah tega, tudi v malin flaškah. Serviser na PSA je pohvalil dodatek od KENT-a.
Link?