Citat:
Uporabnik V_power pravi:
veliko jih gre na dopust v npr. egipt, turčijo, miami,..
Destinacije ala egipt, turčija, tuniyija, đerba te finte, to so socialna letovanja. 10 dni tuniyije ti je ceneje ko 10 dni hrvaške,
pa še z letalom se pelješ. In tut to gre vse na obroke plačat, lahko vnaprej, v nazaj, kak hočeš, v vsakem primeru ko mi
nekdo reče da je bil v Tuniyiji, Egiptu, si mislim, revež kak te nafukajo da greš dol gledat ta podganji folk.
Ajde egipt je načeloma kul zarad zgodovine, samo tunizija, đerba,... Fajn se mejte, jaz se bom raje na jadranu na mojem
3,8m gumenjaku napil tako treba, pa mi bo tut kul.
Sicer pa raje dopust na 4 obroke plačam kot pa da sem primoran it v ankaran v šotor.
Pa kolkokrat še naj napišem, pustite jebenemu folku njihov jeben lajf.
Pa zakaj mene ne moti da ma sosed novega terenca na 7 let leasinga? Pa naj ga ma hvala bogu, sam nisem sposoben
tega. On se bo 7 let vozo pa škrtaro, jaz pa bom 7 let škrtaril pa pol vozil, kaka je razlika? Da se on že vozi.
Pa kaj če sta se soseda vrnila z L.A-ja? Naš stari gumenjak pa me pelje na številne otoke po jadranu, se mam glihtak fajn
če bi mel pa tolk dnarja da bi lahko na obroke odplačeval ameriko, bi pa tudi šel...
Pa rajn me boli kita če ma sosed novo 127 LCD-jko na 24 mesečni trajnik, meni ga ne dajo, zato bom 24 mesecev gledal
v steno, pol pa ga kupil. Kdo je v prednosti? On ga po po dveh letih enako dalje gledal ko dozdaj, le jaz tele sem ga moral
keširat. (recimo)
Pa pustite ljudi na miru, pa če jim bajto vzamejo, brigajte se raje da vam na fotokopircu v službi babe ne natepavajo medtem
ko vi spite po nočnem šihtu cel dopoldan, take stvari so bol važne kot pa kako je sosed avto kupil!