Hehe, dobro jo prcaš.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Samo glej, da te ded čez 3 leta ne menja za mlajši model oz. za atraktivnejšega, sej veš kaki so moški...
Hehe, dobro jo prcaš.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Samo glej, da te ded čez 3 leta ne menja za mlajši model oz. za atraktivnejšega, sej veš kaki so moški...
Kje si pa to zasledil? Saj ti pravim, da me malo briga kako in kaj. Mi je pa zanimivo... Pač vsakemu svoje.Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Imam občutek, da si ti eden tistih, ki misli, da je vso pamet na svetu pojedel in, da je njegov stil življenja tisto ta pravo.
Dobrodošel na prvo stran te debate:Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če ma kdo kredit še ne pomeni da nima dnarja,
Citat:
Ni toliko problem v pufu kot v velikosti pufa glede na dohodke. Če ima nekdo 500 EUR pufa in mu to pomeni 10% prihodkov to ni nič.
Problem je, kot ti puf in življenski stroški narastejo na 70% prihodkov. Pol si pa v pizd.i.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
pa kaj si ti meni da bi ti morala dajat odgovore???
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Dobrodošel na prvo stran te debate:Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če ma kdo kredit še ne pomeni da nima dnarja,
Citat:
Ni toliko problem v pufu kot v velikosti pufa glede na dohodke. Če ima nekdo 500 EUR pufa in mu to pomeni 10% prihodkov to ni nič.
Problem je, kot ti puf in življenski stroški narastejo na 70% prihodkov. Pol si pa v pizd.i.
Težka bo. Večini takih stil življenja gladko požre tistih 30% mesečno. Tako da, poslovna matematika je eno (teorija) za prakso boš moral pa še kakšno ekonomsko zadevo in zadevo o preučevanju ravnanja potrošnikov, pa še kakšen kanček psihologije prebrat in vse skupaj povezat.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ni res. če služiš 8k in maš pufa 70%, se da s tistimi 30% tut zelo solidno živet. Nena me s procenti ker
sem ravno pred mesecem naredil izpit iz poslovne matematike z gladko 8ko
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Težka bo. Večini takih stil življenja gladko požre tistih 30% mesečno.
Še enkrat: sem prepričan, da 90% takih ljudi komaj preživi čez mesec. Pa vem, da se bere perverzno ampak tako je. Saj veš, cunjice gor, potovanjce dol, masažka, maskara za 200 EUR-iča, itd. In če bi jim npr. padla plača za 1000 EUR in bi jim še zmerajo ostalo npr. 1500 EUR mesečno (kar je za normalno družino več kot dovolj) bi imeli orenk šok.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Težka bo. Večini takih stil življenja gladko požre tistih 30% mesečno.
No skoraj 2,5k je še vedno dovolj za lajf, če so kot govorima vsi ostali pufi kriti...
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
sej če bi bil mal lepši bi se mogoče bolj prijazno pogovarjala s tabo...
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
sej če bi bil mal lepši bi se mogoče bolj prijazno pogovarjala s tabo...