Nisem brala ostalih komentarjev, zato se bom mogoče ponovila..
Se strinjam Sad, da je dons takšen režim. Jst vsak evro okrog obrnem, vozim 11 let star avto in vse kar imam kredita je za opremo stanovanja. Kreda je majhna. Veliko ljudi mi govori, naj si zamenjam avto. Pa hellow? Kako že? Zakaj bi se zapufala do amena, zato da lahk rečem, da imam nov avto. Moj avtoček dela in dokler bo delu, bo pri naš hiš. Zanj ne bom veliko dobila in se mi ga splača trajbat do amena. Vsak mesec dajam na stran denar - varčevanje - varčevalni računi - bla bla. Vse si planiram in hkrati si pustim tudi nekaj evrov za užitek. Tudi jaz bi rada imela nekoč hišo ali stanovnje, samo men ne bo noben ničesar dal (bilo bi super, ampak tega ni). Treba je pač mislt u naprej. Dejstvo je, da je moja kreditna sposobnost nizka - pa še to je v ozadju hipoteka, katere pa ne morm zastavt, saj nič nimam. Je pač treba drugačno pot ubrat. V vezi sem zoprna glede denarja in me fant včasih že kar čudno gleda, vendar je dojel smisel tega in je tudi on že začel upoštevati to, da kreda ni rešitev, ampak je rešitev varčevanje.
Poznam veliko ljudi na način kot si jih ti opisal in grozn je, ko ga pokličeš, če gremo na drinko, pa ti reče če pridš po njega. WTF? Pa saj maš nov avto?? Hja, nima pa za benz. Jeb.eš tak puf.
Sama se sicer ne obremenjujem z drugimi, ker mi res dol visi. Me pa motjo tisti, ki mi hodijo cmerat kok imajo pufov in da ne vejo kaj nardit. Ma prej bi mislu.