Citat:
Uporabnik sad pravi:
Fante, lahko se ti zgolj smejim. Lejga mami jaz sem slab, vendar on je še slabši in pusti me pri miru. Namesto, da bi se folk primerjal z uspešnimi, se z luzerji
.
Bravo.
Ja pa če se pa vtikuješ v njun lajf. Model je napredoval v službi, pa je rekel da si bo kupil avto.
Ja zakaj pa ne. Ko leasing več nebo šel, bo pa prodal avto. Ajde 20k avto za par "v razvoju" je malo dosti, sploh če zadaj
stoji hiša ki še ni odplačana.
Ampak ona2 pač nekaj kupita in to mata, za primerjavo pa ti dajem druge, ki nimajo 0 od tega, res da niso nič dolžni, samo
nimajo pa tudi niti garsonjere pri 35ih letih, ker so lahko doma pri starih v zgornjem štuku.
Pa naj mata kredo, trajnike, leasing, bodo jima pa avto bek vzeli pa kaj, če jima ga bodo.
Nevem stari, mam x kolegov ki imajo hude leasinge, hude kredite za stanovanja, pa pomislim ne da bi se v to
zaletaval "kak so neumni" kak leasing majo, pa naj majo, jaz sem večje revšče ki nemorem dobit velikega leasinga,
kot pa nekdo ki ga lahko dobi.
Če je nekomu fleš v živlenju da ma hudo bajto pa avto, pa makar gaga obtem, pa naj ima. Samo čez 10 let bo on mel
svojo hišo, v kateri biva že 10 let, ti boš pa čez 10let komaj imel našparano za tako hišo.
Da ne govorima o tem, da so nepremičnine v teh 10ih letih šle že gor za ohoho...