Ni samo vzgoja....Tudi družba naredi svoje.Eni hočejo bit, Ðeki pa prehitevajo čez dvojno polno, s polnimi gatami sam zato, da ne bi bli pi... pred kolegi.
jaz sem videl slike trčenja v katerem sta bile 2 smrtni žrtviCitat:
Uporabnik Ares pravi:Je kdo izmed vas videl film v katerem so posnetki posledic trčenja? dvomim.
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
priznam tudi sam se poredko pripnem s pasom, pa saj ne vem zakaj ne, mogoče lenoba, zmečkala se mi bo srajca....občutek utesnjenosti....
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:
Zame je to, da se ne privežeš čisto osebna stvar.Kazen za to obstaja samo zaradi polnjenja državne blagajne.
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:pol pa umre ali huje zaradi nekogaršnje želje po adrenalinu!?!
Citat:
There are many things you can point to as proof that the human is not smart. But my personal favorite would have to be that we needed to invent the helmet. What was happening, apparently, was that we were involved in a lot of activities that were cracking our heads. We chose not to avoid doing those activities but, instead, to come up with some sort of device to help us enjoy our head-cracking lifestyles. And even that didn't work because not enough people were wearing them so we had to come up with the helmet law. Which is even stupider, the idea behind the helmet law being to preserve a brain whose judgment is so poor, it does not even try to avoid the cracking of the head it's in.
Citat:
Uporabnik Toro pravi:
Citat:
And even that didn't work because not enough people were wearing them so we had to come up with the helmet law. Which is even stupider, the idea behind the helmet law being to preserve a brain whose judgment is so poor, it does not even try to avoid the cracking of the head it's in.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Bagdad_Blue pravi:pol pa umre ali huje zaradi nekogaršnje želje po adrenalinu!?!
ta je dobra.....a je dejansko še kakšna višja "stopnja" od smrti?
Ok, pustimo invalidnost, ker je najbrž hujša, pa vseeno...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zanimivo zanimivo...
vsi bi takoj kazni dvignl za hitrost in alko... pa bi VSE resil... pa dva zapora bi zgradil in ne vem kaj se od represije in slovenija bi postala OAZA brez nesrec...
dragi moji to tako ne gre... na zalost...
se bo treba kar malo bolj potruditi... in fora ni v represiji fora je v vzgoji... in to vzgoji od malega naprej... ce mali vidi kolericnega fotra ki nori po AC se lima za rit, blenda... (ker nekdo pred njemu vozi po omejitvi kar njemu ne pase ker on bi pa peljal 2kmh hitreje...vec ne ker se boji kazni) bo tudi on to delal...
...