Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Žal mi je za vse mrtvein vam polagam na srce, da mal pazite nase in na druge v prometu, ker prometna kultura v SLO je katastrofalna.
Daj primerjaj jajce z jajcem ok. Se pravi BMW in Fiesta čelno. Ne pa na bok, ko vsak 3letni otrok ve, da ja razlika, če je pred tabo več kot pol metra pleha ali pa 5cm vrat...Citat:
Uporabnik franci pravi:
Sicer pa, sem že videl karambol, ko je model z fiesto xr3 prletu v BMW (v bok). Model v BMW je bil na mestu mrtev, šofer fieste pa še dandanes tiščari naokoli. Vprašanje preživetja sploh ni nujno odvisno od plehovja, odvisno je od sreče.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Super, pejmo pol v tujino delat pizdarije
Pa kaj je s tabo??? Ok ata je preveč pripeljal, čeprav še nikjer nisem zasledila koliko naj bi to bilo
Še ena stvar me zanima. Zaradi česa so Romuni umrli? Kakšne hude notranje poškodbe, zlomi, VRAT? Pa še to me zanima pri koliki hitrosti te mora nekdo bočno nabit, da ti vrat zlomi??? Ker vidim, da ste polni testov in raziskav, pa mi najdite še to!
Pa še nekaj. Iz smeri Golovca proti Bizoviku je AC zožana, še vedno sta pa dva pasova. Torej je peljal Audi po "prehitevalnem pasu". Zakaj ni zapeljal potem desno, če je videl kaj se pripravlja?
Kako tipično slovensko.
Bočni trk je dosti bolj nevaren kot čelni, vrat dvomim da jim je zlomilo. Problem pri tem je zgradba človeške glave. Kot veš imamo levo in desno polovico možganov. Pri bočnem trku sile premaknejo polovici narazen in pri tem pretrgajo povezave med njima. Posledica je smrt ali pa koma in potem smrt. Kar predvidevam da se je zgodilo z onima dvema ko so ju prepeljali v bolnico.
Nekako tako na zelo preprost način povedano.
Lp
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Trenutne povprečne hitrosti in število vozil v zadnji uri se lahko spremlja na naslovu:
Prometne obremenitve
Manjka stolpec "najvišja dovoljena hitrost".
To je povprečje hitrosti na tistem števcu (tam je od jezera Pristava ravna cesta do zloglasnega Črnega lesa).Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
A predzadnji stolpec bi naj bila povprečna hitrost?
Sej se hecajo.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Trenutne povprečne hitrosti in število vozil v zadnji uri se lahko spremlja na naslovu:
Prometne obremenitve
Manjka stolpec "najvišja dovoljena hitrost".
Močna G1-3 Lenart - Maribor 604 103 Normalen promet
Močna G1-3 Maribor - Lenart 376 135 Normalen promet
A predzadnji stolpec bi naj bila povprečna hitrost?
Sej se hecajo.
Treba bi bilo montirati sistem, ki bi sprožil airbag, če bi preščipnil katero od žicCitat:
Uporabnik Jest pravi:
Piskac ne bi zalegel prav nic...
Nekateri celo odrezejo žice od piskaca, ki opozarja na neprivezanost... ker jim gre na zivce