7 mrtvih

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
aplauz.gif

Čeprav sem se glih ta vikend peljal po hitri cesti, pa so po cesti delal peezdarije v glavnem Slovenci, predvsem celjani, pa Zagrebčani.
tongue-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Včasih je bil mir vsaj na HR (strah pred krivičnimi plavci, ki se baje spravljajo na uboge Slovenčke).

Odkar so ti nehali težit (turistični cekini so prepomembni), smo se tam spet začeli pospešeno ubijati.

Isto velja za vse ostale kraje EU.

Ko bo slovenček skužil, da policije ni 24/7, bo delal pizdarije...

Pač ni druge, kot pa postavimo policaje. Kot za glupe američane. Ki vozijo po jajcih samo zato, ker te praktično za vsakim grmom čaka policaj. In učinkovita IRS. In arest. Kamor je npr. odšpancirala celo ga. Hiltonova. Navkljub vsej odvetniški vojni.

Me zanima, če bo pri nas zaradi takih prekrškov kdaj koli sedela kakšna živina...
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Pred tednom in pol sem se peljal iz Črne gore čez Hrvaško. Po stari cesti sem šel do Splita....prehitel me je samo en Dubrovčan....drugače so vsi lepo peljali v koloni......potem v Splitu na avtocesto......brez problema sem vozil 150+ (vem vem čez omejitev
jezen.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ko bo slovenček skužil, da policije ni 24/7, bo delal pizdarije...

zakaj policije!? kamere in radarje je treba postavit! Na vsak vogal! in to ne neki kar je eno navadno sranje in dela slike samo za to da je neki vidit! Take kamere ki imajo odlično sliko neglede na vremenske pogoje, noč/dan...ki slikajo faco takoj ko tist bedak prevozi rdečo, prehitro pelje, gre na pas za levo, pa potem naravnost! A je težko? Ne ni.
Kifeljcem daš navadne osebne avtomobile in modro luč in se nej vozi po ljubljani. In potem samo luč postavi na armaturko, pa sireno vklopi. in to je to! Kolk folka dela pi*darijo takoj ko vidi da ni nobenga nikjer! Tko pa nikoli nebi vedu kje je kdo!
Vse pa s kameram nadzirat! ni druzga. Kamere zmanjšajo potrebno število policistov na terenu.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Nimam nič proti kameram.
grin1.gif

Mi je pa všeč ideja hrčkov - dva avtomobila, ki na cesti najdeta pacientčka, ki mu živci zatrzajo, čim je nekdo hitrejši od njega. Pa ga malo na foro...

Potem pa v sendvič in kaso na plano...
grin1.gif

Vem, svinjska. A zelo VZGOJNA.
tongue-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
ne, to ni vzgojna.
to je ogrožanje varnosti (premajhna varnostna razdalja) ostalih udeležencev prometa in čisto nič drugega.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Kifeljcem daš navadne osebne avtomobile in modro luč in se nej vozi po ljubljani. In potem samo luč postavi na armaturko, pa sireno vklopi. in to je to! Kolk folka dela pi*darijo takoj ko vidi da ni nobenga nikjer! Tko pa nikoli nebi vedu kje je kdo!
Taki se že vozijo
wink-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
magar grejo s svojimi avtomobili! pa nej jim kilometrino plačajo! ne bojo nič rabil vlagat...tistih par lučk lahk pa že nabavjo.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
hehe, če bi kdo šu s svojim avtom ga ziher ne bi gonu za kakšnim norcem, ki bi bežal kot pa s službenim avtomobilom

glede kilometrine, kako boš dokazal da si res tam pa tam delal cel dan s svojim avtom in da se nisi nekaj brezveze okoli vozil (no če vgradijo spet neke sledilnike bi šlo......ampak tu je spet problem v €)

Za lučke pa sirene moraš še naresti homolomo...papirjev je malo morje...vgradnja ni poceni.....

kot sem že povedal, ko bo država dala denar bo to tudi urejeno...do takrat je pa tko kakor je....na žalost

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ne, to ni vzgojna.
to je ogrožanje varnosti (premajhna varnostna razdalja) ostalih udeležencev prometa in čisto nič drugega.

Se strinjam.

Ampak takoj podpišem eno tako ogrožanje v zameno, da mi potem tistega norca ni treba gledati vsak dan, ker ga bo tole za nekaj časa streznilo.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ne, to ni vzgojna.

Se strinjam.

Ampak takoj podpišem eno tako ogrožanje v zameno, da mi potem tistega norca ni treba gledati vsak dan, ker ga bo tole za nekaj časa streznilo.

jaz pa ne
(zgubil sorodnika zaradi enega norca in še bolj norega kifeljca, ki sta trčila v njega ko sta se podila en za drugim).

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:

hehe, če bi kdo šu s svojim avtom ga ziher ne bi gonu za kakšnim norcem, ki bi bežal kot pa s službenim avtomobilom

glede kilometrine, kako boš dokazal da si res tam pa tam delal cel dan s svojim avtom in da se nisi nekaj brezveze okoli vozil (no če vgradijo spet neke sledilnike bi šlo

kamere točno dokazujejo kje vse je bil. saj pravim civilne avte + kamere. saj ima določen rajon za pokrit. drugače pa sledilnik pride par 100 eur. recimo en dlančnik + gps + software ki oddaja pozicijo centrali. par 100 eur za navadnega uporabnika.

norca ne rabi preganjat. zato obstajajo druge enote, ki lahko naredijo blokado in RAČUN za blokado izstavijo norcu. lahko pa tud helikopter pokličejo - pa bomo se šli ameriško zasledovanje...na koncu pa vse skupaj zaračunajo temu norcu. da bo 10x premislil ali se splača bežat...

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
za začetek bi morali prometno signalizacijo in znake postaviti tako kot je treba. Potem pa dalje s policijo.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
za začetek bi morali prometno signalizacijo in znake postaviti tako kot je treba. Potem pa dalje s policijo.

za začetek bi blo treba na avtocesto ležeče policaje postavit, da ne bi tko divjali...

pun ku.rac mam že te dinamične vožnje....

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pa primerne kazni za drekace, ki se vozijo 100 po prehitevalnem. Za take so regionalke pa pika.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
na AC hitrost ni problematična, je cesta in promet tako urejen. problematično je 1000 drugih stvari prej.
wink-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
na AC hitrost ni problematična, je cesta in promet tako urejen. problematično je 1000 drugih stvari prej.
wink-1.gif

diablo...hitrost ni problematična......kura blumi kukuruz.....

če bi avdi vozo po predpisih, bi bil voznik še živ.....pa ne mislim še enkrat dokazovat

dokazi so na 2 oz, 3 strani te klobase