Ne če bo, bo. Žal.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
neumen se mi zdi edin odvzem izpita, če bo.
Ne če bo, bo. Žal.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
neumen se mi zdi edin odvzem izpita, če bo.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
A3
NOVI AL STARI MODEL?
eto za novii model, pri 64 km bi oba preživela
ime spletne strani
Sori ampak 60 in 80 na uro je velika razlika! Če bi tip vozil 60 bi lahko ZELO ublažil nesrečo (izognil verjetno ne glede na to da je star). Avto bi prej opazil, prav tako bi bil kraj trka z BMWjem nekje drugje kot pa 100% bočno ker bi se romun v tem času že nekam premaknil. Prav tako bi se ata v Audiju lahko začel odmikati nekam stran....skratka, trk bi bil popolnoma drugačen!
Pa še posnetek crashtesta NCAP za Audi A3 2003
Verjetno bi bile prav tako smrtne žrtve, vseeno pa ne 7!
Za moje pojme sta obadva kriva, romun mogoče malo manj glede na to da je tujec in v tujini smo vsi malo bolj zbegani. Glede na to da je še romun, je toliko bolj verjetno da naredi kako neumnost več.
Bolj mi je iz moralnega vidika kriv ta 64letni ata! Glede na to da je toliko star bi moral hitrost zmanjšati in ne povečati glede na svoje vozne lastnosti. Pri 64letih tudi ne vidiš več ponoči kot sokol.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Tamara umiri živce in še enkrat preberi kaj sem napisal glede krivde, ti tečnoba babja
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:Za moje pojme sta obadva kriva, romun mogoče malo manj glede na to da je tujec in v tujini smo vsi malo bolj zbegani. Glede na to da je še romun, je toliko bolj verjetno da naredi kako neumnost več.
Bolj mi je iz moralnega vidika kriv ta 64letni ata! Glede na to da je toliko star bi moral hitrost zmanjšati in ne povečati glede na svoje vozne lastnosti. Pri 64letih tudi ne vidiš več ponoči kot sokol.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:Do takrat ti pa tamara predlagam da se ne vpletaš tako zelo čustveno kakor si se ravnokar ker ti škoduje
Vsaj eden...... sem skoraj obupal, ko sem bral, da ja tudi ata kriv za nesrečo.....Citat:
Uporabnik Ares pravi:
zastopim spirit, sam če mene vprašaš so to popolne buče. edino kar si lahko kriv je prevelika hitrost ne pa tudi karkoli od nesreče. Stavim da je bil bmw črne barve in da ga star fotr niti vidu ni....
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
A zato je toliko vozil s KK, CE, LJ in ostalimi tablicami, ki tam vozijo v rikverc, ker ne vejo kje je Novo mesto... Še celo tukaj na forumu cel kup ljudi ne ve kje je Novo mesto in v kateri smeri je Zagreb.