Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sem ti napisal... Če gre naša familja cela na medkrajevni bus (vlak ne fura) nas pride cca 520€ mesečno. Tole je pa občutno več, kot pride bencin, če se vozimo z dvemi avtomobili v LJ vsak dan. S tem, da jst še kombiniram kolikor se da, da grem s tastarmi, kar pomeni da recimo damo za benz na mesec 350€ za pot v službo/fax/šolo.
Na robu mesta bi parkiral, če bi bilo to približno urejeno... dokler se bom tresu, da mi na parkirplacu kateri od južnjakov ****** tablice ali stouče šipo bom pač parkiral v mestu na bolj vidnih in obljudenih prostorih.
Kdo ima prednost
Če te moti onesnaževanje se sooči s problemom in tudi sam naredi kaj za to. Kokodajsat kako vam grdi grdi tujci smetijo mesto je najlažje medtem, ko sami s svojim mestom delate slabše, kot večina prišlekov. Jst sem ti napisal zakaj ne uporabljam javnega prevoza bolj pogosto.... kaj imaš ti za povedat? Udobje? Se ti ne da bit na smrdljivih trolah? Si mogoče preveč fin, da bi se s trolo peljal? Ne zgledaš zadost zajebano, če te folk ne vidi v avtu?
Gužva čez dan je ista za vas kot za nas, ki pridemo tja čez dan... ob 6ih, ko vsi spokamo, tudi za vas ni več gužve, ane
Offtopic:
Še eno uprašanje... kako kaj avto? Bolj povleče odkar si katalizator vn dal ane
edit:
Vidim da si dopolnil post.... vidš... sej se da tudi malo z druge strani pogledat