Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Uporabniška izkušnja je na WP neprimerljivo boljša.
Večino sodelavcev ima konstantne težave z Androidi, že pri osnovnih operacijah.
Tisti, ki imajo WP enostavno "obvladajo" sistem že po nekaj dneh uporabe.
To je tisto, kar razlikuje sisteme od dobrih in odličnih.
Ja mislim res imas ful za obvladat, ce imas karikirano povedano na wm 5 stvari na voljo, na androidu pa 500. In res je potem teh 5 stvari izpilit v nulo blazno zahtevno. Tak da wm je za zelo nezahtevne uporabnike, zato se tudi dalec najbolje prodaja najcenejsi model. In na podlagi tega bos ti bluzil o dobrih in odlicnih sistemih? Wm fanatiki res postajate ze hujsi od iLoverjev.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Ja mislim res imas ful za obvladat, ce imas karikirano povedano na wm 5 stvari na voljo, na androidu pa 500. In res je potem teh 5 stvari izpilit v nulo blazno zahtevno. Tak da wm je za zelo nezahtevne uporabnike, zato se tudi dalec najbolje prodaja najcenejsi model. In na podlagi tega bos ti bluzil o dobrih in odlicnih sistemih? Wm fanatiki res postajate ze hujsi od iLoverjev.
Čaki malo, katero funkcijo že ima več Android od WP?Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja glej ce ti sede komplet zaprt sistem, pol super. Meni niti slucajno in zato sem na androidu. Pa pusti zdaj samsungov galaxy. Za mene so to polizdelki ki se prodajajo samo in izkljucno iz tvojih nastetih razlogov, kar je seveda posledica intenzivnega marketinga, ki ze skoraj temelji na brainwashing.
Za mene je en in edini uporaben android samo tista cista lepota od googla, vse drugo so vec ali manj polizdelki. In da je en wp, ki je komplet nisni produkt z hudo zreducirano uporabnostjo na skoraj osnovo, boljsi sistem od aosp androida, me zivi bog ne preprica
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Torej za telefon je dobro, da je odprta platforma, za namizni računalnik pa ne?
Zakaj bi že telefon moral biti odprta platforma, zaradi večjih zlorab?
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
meni se je pravkar na moji Lumiji 920 zgoraj desno spremenilo ime iz Nokie v Microsoft