25.04.2014: Nokia postaja Microsoft Mobile

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
IDC še ni objavil rezulatov za Q4, čeprav nekako dvomim da bo imel WP 30% marketshare med smartphoni.
hysterical-1.gif

Phonearena je pa samo novičarski sajt in ne raziskovalna agencija...

In ni mi jasno kakšno rast kaže WP, če so pa v Q4 prodali manj telefonov kot v Q3?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj se je takoj videlo, da je Steve samo FUDal, sem mu takoj plasiral linke, kjer so bili drugi podatki, pa še osmešil se je s svojimi izjavami.

Steve? - kdo ga sploh še resno jemlje.

Ja meni se gladko yebe kak me kdo jemlje, dejstvo pa je da vcasih kakega fanboya zaboli ko kaj grdega napisem, vcasih pa samo vrzem kako kost, ker vem da boste fanboyi komplet popyzdli
smile-1.gif

Kar pa se danasnje problematike tice, sian spet komplet popyzdil ko sem mu malo posimfal polizdelek ok wp, toliko teksta se vsipa da je joj in na koncu vidis vse to za tistih nicvrednih 3% marketshare
smile-1.gif

Hecni ste res, ampak odlicni za preganjanje dolgcasa. Ampak vazno da ima wp 500% rast hehehehe, do 2020 mogoce pride na 6%

Eh Steve, Steve. Saj bi ti plačal pivo in sendvič ampak preko alterja se ne da.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Kje si našel 30%?

@Philips, ja edge swipe je lahko nadležen, ampak recimo vsimobilni OSi imajo "obvestilni center" dostopen preko edge swipa iz vrha in deluje čisto ok... Aja, kako si predstavljaš skrolanje v brskalniku brez swipa, če praviš, da swipe ni v redu?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Scrollanje je OK, ker ne rabiš potegnit iz roba. Pa scrollanje ni "swipe" gesture ampak "pan". Android ima notificatione iz pull-down status bara, kar pa ni realizirano kot edge-swipe. Tako da če malo sfališ še vedno prime. Pri edge swipe pa se mi kar dostikrat zgodi da ne "prime".

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Aja, torej moti te da se swajpa iz robov levo desno, swajp gor dol pa ni problema?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Da. Saj ne da v čisto vsakem postu posebej izpostavim, da me moti le EDGE swipe in ne navaden swipe oz. pan. Tudi smer mi ni pomembna.