Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
In natančnosti ne smes preverjat na Google Earth, ker so tam ponekod ortofoto posnetki zamaknjeni.
LP
Citat:
Uporabnik guardy pravi: Za telh 50€ pa ko sem dal za tole škatlo tut če mi jo zalije ne bo nobene škode. Bodo pa verjetno neprecenljive fotke tamale v vodi pa pod vodoStestiral pa bom lahko šele avgusta, ko bomo na morju. Ampak še 1x, za 50€ nimaš kaj zajebat, saj je tolk skoraj dičapac torbica
......
Evo, prvi vtisi praktice: naredil ene 10 slik, zajamral card error in crknil
Sem ga osušil, nato odprl in je bil polhn vode.
Preden sem šel v vodo sem 3x preveril, da je dihtunga čista in brez praha/las.
Me zanima, kaj bojo rekl na servisu
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Naj ne izgleda, kakor da ti privoščim, ali kaj podobnega, Guardy!
Citat:
Uporabnik guardy pravi: Za telh 50€ pa ko sem dal za tole škatlo tut če mi jo zalije ne bo nobene škode. Bodo pa verjetno neprecenljive fotke tamale v vodi pa pod vodoStestiral pa bom lahko šele avgusta, ko bomo na morju. Ampak še 1x, za 50€ nimaš kaj zajebat, saj je tolk skoraj dičapac torbica
......
Še enkrat se je izkazalo, da pri nekaterih zadevah enostavno ni bližnjic!
Za malo denarja, malo muzike (ali pa še tega ne)
P.S.: tudi jaz sem kupil malo rabljenega, majhnega, tankega in lepega kompakta za 40€. In bi naredil bolje, če bi teh 40€ šenkal klošarju na cesti...aja, kaj mu je? Posnetek naredi takrat, ko se NJEMU zdi, ne meni.
Citat:
Uporabnik sulaco pravi:
eno hitro vprašanje: Kolega je prinesel iz tujine Ft3, pa ima višinomer/globinomer v feet-ih in ne znamo (ne najdemo), kje bi se lahko preklopilo v metre ?? Ali je to stvar Firmware-a?? Samo po moje ne...ker sem jaz dolpotegnu Ver.1.2(link od Primusa) pa me ni telefon nič vprašal, kakšen setup imam-ergo lahko sklepamo, da se feet/metre preklopi v seznamih....
LP
Citat:
Ima kdo kako inforamcijo/link kje najceneje do Lumix DMC-FT3?
Iz nizozemske pride 323€+PTT. Pri nas je 365€.
LP
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No no, za razliko od ostalih ki to kamero kupijo sem sam pravzaprav nekaj takega tudi pričakoval, zato neke velike jeze nad tem ni. Edina jeza je ta, da se je to zgodilo pri prvem plavanju, pa ne vem, če je bila kamera 5 min v vodi. Tako da imam iz vode le ene 10 slik tamale.
Bomo pa videli, kako se bojo fantje na servisu obnašal, pa kaj vse mi bojo poizkusil prodat, ko bom nesel zadevo drug teden nazaj.
Drugače pa imaš prav, malo denarja, malo muzike. Ampak ti povem, da bi se to lahko naredilo tudi pri panasonicu ali pa olympusu
Citat:
Saj ravno zato sprasujem ce ima kdo kak link...320€+PTT (ki je sigurno vsaj 20€) pol je ze bolje da ga pri nas vzamem, ker je razlike le par 10€. Ceprav mi je malo drag za second foto....sam bi pa imel nekaj "vodnega". Bomo videli, ce ne bom vzel kakega cenejsega.
LP
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Naj ne izgleda, kakor da ti privoščim, ali kaj podobnega, Guardy!
Citat:
......
Še enkrat se je izkazalo, da pri nekaterih zadevah enostavno ni bližnjic!
Za malo denarja, malo muzike (ali pa še tega ne)
P.S.: tudi jaz sem kupil malo rabljenega, majhnega, tankega in lepega kompakta za 40€. In bi naredil bolje, če bi teh 40€ šenkal klošarju na cesti...aja, kaj mu je? Posnetek naredi takrat, ko se NJEMU zdi, ne meni.
Seveda nihče Daretu in niti komu drugemu (razen morda Rusom, ki pod vodo na koralnih grebenih delajo res veliko škodo) ne privošči tega, kar se mu je zgodilo s kamero. Jaz sem celo pričakoval, da se bo pohvalil, kako je za majhen denar dobil kar ugodno zadevo. Sam te kamere (še) nisem preizkusil, so jo pa na e-Fotografiji ( http://www.e-fotografija.si/templates/?a=2950&z=1 ) in tam se je očitno kar solidno obnesla.
Citat:
Uporabnik joshe pravi:
Pozdravljeni.
Tudi jaz kupujem Panasonic-a FT3, pa me zanima kakšna 8G spominska kartica mu najbolje ustreza?
Do sedaj sem imel Olympus-a 1030 SW in upam da bo FT3 delal lepše slikice, vsaj na to kar sem prebral tule pri vas na forumu.