Imam sodelavca, ki je razmišljal enako kot ti in v Big Bangu vzel Olympusa, ker Panasonika FT tam pač nimajo (in ga tudi niso imeli). Sredi junija sva se oba vrnila iz Egipta (žal ti /ga bom pa vprašal/ ne morem pokazat njegovih fotk in filmčkov ) in takoj primerjala posneti material. Oba sva snemala le med prostim potapljanjem, a sva se oba dolga leta potapljala tudi s flašami (torej tudi on ni začetnik), oba sva imela vklopljeno povodno avtomatiko itd. Da ne dolgovezim, človek prodaja Olympusa in kupuje FT3. Razlika pri filmčkih je velika, pri fotkah pa prav neverjetna, niti ena ni pravilno fokusirana, osvetljena, niti WB ne štima, skratka porazno.
Meni se pa tudi Sony ne zdi OK, nobenih detajlov se ne prepozna na videu, pa tudi barve se mi ne zdijo prave. Sem pa šel še dlje in si film potegnil na PC in ga nato po frejmih analiziral. In tam so razlike še veliko večje, kot pa se vidijo pri filmu, ki teče z normalno hitrostjo. Sicer pa, vsake oči imajo svojega malarja in stvari vidimo pač različno, pravzaprav je še dobro, da je tako.
Če si boš omislil 810ko te "izzivam"
na dvoboj, kjer bova istočasno, na istem mestu, posnela nekaj materiala in ga dala na ogled! OK?