V Leclerc-u imajo 500 GB 2,5" USB3.0 disk za 55 EUR.Citat:
Uporabnik Casteneda pravi:
Kdo pa se spozna na zunanje trde diske in ni predrag? To je vprašanje! Zanj sem pripravljen dati največ 50 evrčkov in nič več!!!
V Leclerc-u imajo 500 GB 2,5" USB3.0 disk za 55 EUR.Citat:
Kdo pa se spozna na zunanje trde diske in ni predrag? To je vprašanje! Zanj sem pripravljen dati največ 50 evrčkov in nič več!!!
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
sori, odpiranje diska do tega nivoja pa ni samo 100eur... Zastopim, menjava elektronike, vse ostalo pa je dober dan 100 eur. Če se disk ne vrti več, je problem bistveno večji kot pa da recimo se vrti in ga bios oz sistem ne prepozna....
V tvojem primeru je bil bolj ta varjanta reševanje podatkov, zmrzovalnik scena ali pa kej podobnega.
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Drugi korak bi bil, da kupiš identičen disk. Ne rabiš kupiti celo zunanjo enoto ampak samo isti model diska ki je noter.
Potem zamenjaš pcb z elektroniko, ki je na spodnjem delu diska iz novega diska na starega.
Citat:
Ali obstaja vsaj malo upanja, da se rešijo podatki na tem zunanjem disku? Me ma, da bi ga zabrisal v kanto za smeti...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
sori, odpiranje diska do tega nivoja pa ni samo 100eur... Zastopim, menjava elektronike, vse ostalo pa je dober dan 100 eur. Če se disk ne vrti več, je problem bistveno večji kot pa da recimo se vrti in ga bios oz sistem ne prepozna....
V tvojem primeru je bil bolj ta varjanta reševanje podatkov, zmrzovalnik scena ali pa kej podobnega.
Verjetno ni naročil reševanja podatkov ampak samo popravilo, torej menjava celotnega diska.
Citat:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Verjetno ni naročil reševanja podatkov ampak samo popravilo, torej menjava celotnega diska.
[cenzura] si ti en šerlok holms. Koji [cenzura] mi pomaga menjava diska brez podatkov za par sto eurov?
Če zazna disk, potem uporabi kaki program kot je Recuva upaj, da reši čim več. (lahko spet poskusiš čez nekaj dni, če drugo ne, za srečo)Citat:
Nekaj novega
Mi sponzoriraš?Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
kupite si SSD pa se vam take okvare ne bodo dogajale, ker je SSD dosti manj občutljiv kot HDD