Citat:
Pa kaj si ti nor kaki je to dober biznis, pa ludi moji toti biznis je noro dober biznis. Moj sosed je začel delati ftotem biznisu aprila lani. Pa si je septembra že kupo novi Marcedes, ka smo te mi gledali, kaki je to afto? Pa celo zimo nas je bila puna faušija tak da niko ni rabo kurit drva, ka je samo na faušijo kuro.
Pa te jaz zaj gledam u januaru, ka te sosed zutra tak zgoda fstaja ka jaz, ka grem na šiht. Pa je reko da treba biznis delat zutra, tak je več dnara.
Pa te jaz gledam 2 tedna nazaj pa te mercedesa ni blo več, bio je samo še neki stari pasat. Pa te vidim soseda pa ga fprašam ka te zaj kje je marcedes. Pa je reko, da je tolko pokuru, da si je zaj rajši dizela kupo. Pa te sam mu jaz reko, sosed ka te briga kolko pokuriš, kak služiš tak gadne pare. Pa se je samo fsedo u afto in odpelo.
Joj ludi moji kaki je to dober biznis, pa toti biznis je fsaki dan bolši. Toti ludi služijo take gadne pare, fsaki dan več. Pa ludi moji toti ludi tak služijo, da prodajajo svoje marcedese te spet delajo na šihti, za 500€ na mesec. Tak ludi moji navalite fGraz, to je res taki dober biznis………obogateli boste fpar mesecof…..u minus…kak moj sosed….. niko ga več ne mara, ka je nategno neka sosedof da so fplačali. Idite fplačati tudi vi, nea čakati do jutre…