Mal pretiravaš...Jaz bi staršu, kateremu se mladoletni otrok sesuje, nabil 40 let. Po dafaultu.
Tista punca ki se je razsula je bla na Motocross pisti, v polni opremi.Jaz bi staršu, kateremu se mladoletni otrok sesuje, nabil 40 let. Po dafaultu.

Pri 12, ko je fotr sredi sezone mogel v bolnico, js pa na traktor, bi tudi dal tastarga v arest? Čuvajte otroke do 18. Še bolje do konca faksa. Matr kake mate eni. Punca naj se pri enem sosedu sposodi kako 50 ccm, čalado na glavo in gas po polju. Bo hitr vidla al bo šlo al ji bo ušlo. Za DH so pa povedal. Na Roglo recimo, vse si lahko sposodiš in gas v dolino. Dajte otrokom veselie in izkušnje.Jaz bi staršu, kateremu se mladoletni otrok sesuje, nabil 40 let. Po dafaultu.
ker ded...ce namiguješ da sem jaz teral.. njet... sama je prišla do takih idej iz dejansko nič.. noben v okolici niti žlahti nima motorja.. pač taka leta in ideje. Zdaj sicer lahko ti jokaš kak češ. Sicer nisem od alterja prčakoval nič drugega kot nekaj idej - uporabnih -hvala in moraliziranja (lažnega - par klasičnih userjev).Ded bi pomoje rad malo kompenziral, ker ima frčafelo namesto pubeca..![]()

Ja no, nekaj znancev imam, ki imajo pač punco/e, pa jih kar nekaj tišijo v "moške" zadeve, torej nekaj takega, kot naj bi počeli z njimi, če bi bili pubeci..pomoje nezavedno.tak je to..ker ded...ce namiguješ da sem jaz teral.. njet... sama je prišla do takih idej iz dejansko nič.. noben v okolici niti žlahti nima motorja.. pač taka leta in ideje. Zdaj sicer lahko ti jokaš kak češ. Sicer nisem od alterja prčakoval nič drugega kot nekaj idej - uporabnih -hvala in moraliziranja (lažnega - par klasičnih userjev).. Ni pene.
drugače to kar počne enkrat na teden je dosti bolj nevarno vsaj po mojem mnenju kot kroska... smo tudi bremzali ampak ni šlo, zdaj to že počne x let in jih gre... (čakamo da spusti pa je to to in ostane pri skilu) .
jap, verjamem da se to dogaja, tudi sam sem z njo šel na gokarte pred leti, ko še je bila mladič... pa sma terala, pa se je drla poleg, pa to ni bilo to. Sem si pač rekel, da pač ni za adrenalin... pol pa se otroc spreminjajo itd... in zdaj ma te fore.. verjetno cez pol leta bodo druge. Si ne delam utvar.Ja no, nekaj znancev imam, ki imajo pač punco/e, pa jih kar nekaj tišijo v "moške" zadeve, torej nekaj takega, kot naj bi počeli z njimi, če bi bili pubeci..pomoje nezavedno.tak je to..![]()