Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
No, meni ne bi bilo kul, pa čeprav bi služil 7.000 USD/mesec. Namreč od življenja si želim še kaj drugega kot samo hoditi v službo in 1x letno za 14 dni na dopust. In zraven trepetati, da si s stresom ne bom uničil zdravja, ker bom potem bankrotiral na zdravstvenih storitvah.
Veliko ljudi pozablja, da je kvaliteta življenja v Sloveniji v marsičem boljša kot v tako opevani tujini in da denar ni vse. Kaj mi bo šest 50'' Full HD televizij po celi hiši, kabelska z 800 kanali, American-size SUV pred bajto, lasten bazen, itd., po drugi strani pa mi bosta otroke vzgajala varuška in TV in jih bom videl samo zjutraj pri zajtrku.
Ko bos dojel, da imamo nekateri sluzbo za hobi, in da delat deset ur na dan (pa ni skos deset, je vcas tud 14 pa vcAs 6, vecinoma pa 8) ni noben problem ker si pac rad v sluzbi, si za to primerno nagrajen, zravn mas pa nekje 6 tednov dopust (jup, trideset 30 delovnih dni dopusta ni nic cudnega, se celo spodbujajo da clovek malo izklopi), bo zivljenje lazje... In zgodba o otrocih, je za lase privlecena, ker lahko en od starsev v tem primeru ne dela....