Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Mogoce bi se ti moral enkrat z mano peljati! Ravnokar prisel domov s sihta. Brez problema 100 po ac. medtem ko se noben bmw ni pelal vec kot 70. ene 3 sem prehitel pa mislim da se dva audija. Point je. ce ze znas pelat in ce lepo pelas gre tudi po taki cesti udobno priblizno hitro.Nisem divjal prav tako nisem sel nad svoje zmoznosti. Po regionalni sem se pelal 50ker se danes v veceru cesta ni videla pluga. zal je res samo minus da ne morem izklopit espja ker ce se ti slucajno vklopi rabis kar cas da se izklopi. in je z espjem lahko se bolj nevarno
Ne se zajebavat,"sredi zime"Citat:
Uporabnik Alijen pravi:Ampak so gume nikakve pa jih moram zato menjat. Ne bom pa šel sedaj sredi zime menjavat. Bom toliko še počakal
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Sorry, odstrani se iz teme, ker kvasiš neumnosti.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Spoštovanje za privoženih 1M kilometrov ni kaj; samo, če je še vedno oz sta še vedno mnenja, da je treba dat boljše gume spredaj, vama žal fizika ni ravno poznana; brez zamere
Citat:
Uporabnik Samojed pravi:
Ajd v redu, meni je popolnoma vseeno če se z letnimi voziš. Fizika pa tudi tebi ni ravno domača, razen če si eden izmed tistih ki so mi zadnje čase v klanec rikverc vozili. Verjetno so jim zadnje gume bolj grabile in je šlo v rikverc bolje kot naprej.
Pa kakorkoli obrneš, vsak ima svoje mnenje. Jaz ga spremenim ko v realni situaciji pogruntam da nimam prav. Dokler imam pa štrik v avtu zato, da druge šlepam iz jarkov, mnenja pač ne bom spremenil.
BTW (pa ni replika tebi) - ko bi pred cca 15 leti imel kamero ali fotoaparat, bi se sedaj lahko vsi močno smejali, ko sem s katrco vlekel pajerota iz grabna. 4wd in frajer za volanom, ki je mislil da je boga za j..ca prijel, ko sem ga pa iz jarka vlekel je bil pa nižji od volana. Smeha vseh prisotnih pa ni bilo konca.
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Ko ne prideš več v hrib si kupi nove gume..teorijo o boljših zadaj pri avtu s sprednjim pogonom ti bojo pa tudi na Vranskem inštruktorji potrdili.
Aja ne..tukaj so alter inštruktorji, se opravičujem.
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
ESP pomaga ja, na mokri in spolzki cesti. Pri snegu je pa problem, ker on zazna da se kolesa v prazno vrtijo in začne odvzemat navor, prav tako zazna da ti recimo zadek odnese in ti začne bremzat Včeraj sem se recimo kot po jajcih peljal v breg, da mi ne bi slučajno esp zaznal zdrsa pogonski koles, ker bi sred brega ostal
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Težava ni v novih gumah ampak z ESP-jem, ki se ga ne da izklopit. Torej čim začnejo gume izgubljat stik mi avto jemlje navor. Kakor hitro pa dodam plin in mi slučajno odnese malo rit mi pa avto začne bremzat.
V tem primeru če bi spredaj imel 2mm profila in zadaj 8 grem stavit da še bolj ne bi prišel nikamor.
Profila imam še vedno mislim da ene 7mm na obeh gumah. Ampak so gume nikakve pa jih moram zato menjat. Ne bom pa šel sedaj sredi zime menjavat. Bom toliko še počakal