Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ste pa pogumne kamikaze, danes iz ljubelja dol je en nasproti tako picil ovinek po moji strani, da ne vem no... cesta pa v kotanjah mokra, napolpomrznjena, da o kamenckih ne govorim. ce mi kdo zakanta v noseco zeno ga ubijem na licu mesta.
Danes prekrasnih cca. 80 km po tuhinjski dolini na Trojane, kjer sva se s prijateljem okrepčala s kavico in gibanico. Nazaj pa po stari cesti proti Domžalam in domov na srebrno radgonsko penino za lep začetek sezone in srečno vožnjo v letu 2008!
Prejšni teden sem bil v Parizu. Tam je na cesti že vse od skuterjev, goldwingow do R1. Je pa bilo ravno tako prijetnih 13°C.
Ampak tam motorje uporabljajo kot obično prevozno sredstvo, za prevoz iz A v B.
Jaz sem danes naredil nekaj manj kot 40 kilometrov in sem na tej poti srečal vsaj 50 motorjev. Počutje na motorju je bilo že skoraj poletno in na semaforju mi je bilo sonce že povsem odveč.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.