mhmm
novinar
**
Registriran od: 22.07.2007
Sporočil: 1256
Re: Zgrešena dobrodelnost [Re: The_Red_Devil]
#479665 - 21.10.2008 11:30
Uredi sporočilo Dodaj nagrado Uredi sporočilo Uredi Odgovori na to sporočilo Odgovori Odgovori na to sporočilo S citatom Hitri odgovor Hitri odgovor
Lahk bi ji kako titulo stisnali, ker na takega genija pa ne naletiš vsak dan.
takšnih ljudi je okoli mene na mojem faxu ogromno, ker izhajamo iz mest, kjer ni možnosti za zaposlitve in se je pač potrebno znajdt. v lj je vse lažje, ker dobi vsak delo za svoj poklic tle pr nam pa pač delaš tisto kar je. in če imaš več izobrazbe oz raznolikost izobrazbe, si lažje pridobiš kakšen stolček višje.
sebe nimam za genija ker mislim, da lahko vsak, naredi vsako šolo. samo odvisno je, kako močno voljo imaš za tem ciljem.
stieber.... kaj ima ljubezen z manipulacijo? in dvomim da me je zmanipuliral. ne poznaš celotne zgodbe, niti je ne mislim s teboj deliti. vsak ima svoje razloge zakaj se je odločil za katero stvar oz zakaj se ni odločil za določeno stvar. meni je pač bilo namenjeno da če želim obvarovati otroka in sebe, bo boljš da spakiram pa ga pustim samega ( lahko da zdaj več ni sam, ne vem) in zaživim novo življenje. ni pa mi v interesu da me vsakič ko bo slabe volje vrže v zid
ene pač trpijo 15-20 let kao zarad otrok, jaz sem se odločila da bo boljš za oba če ne trpiva tega tako dolgo.
pa me lahko zaradi tega blatite kolikor želite in da manipuliram z ex in ne vem kaj. na prvem mestu je izključno varnost otroka in kako naj pustim otroka v varstvu nekomu, ki je nosečo punco zaradi svojih problemov, ki se mene še manj pa otroka, sploh ne tičejo, prebutal kot bi prebutal kakšnega moškega??????????
zame so to slabiči in s takšnim človekom ne mislim živet, če imaš ti drugačno mnenje, izvoli, pa si najdi takšnega partnerja.
je pa to naredil dvakrat, enkrat sem spregledala čez prste, drugič sem spakirala. v tretje pač ne bo šlo!
ne mislim več komentirat vaših izjav tko da , lepo tipkajte naprej, lahko me tud blatite, jaz sem pač kar se mene tiče zmagala oz bom sposobna preživeti sebe in sinkota in še naprej swe bom trudila pomagat pomoči potrebnim ker sem zdaj uvidela kako je ko si tako nemočen. uživajte.