Zgrešena dobrodelnost

Nima veze, sej je tudi vse tri srednje šole spacala v dveh mesecih
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.068
11.168
113
ja sej še en dokaz, da pamet ni nujno uspeh za lepo zivljenje...ker ce je clovek smotan je smotan in ne mors nic.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Lahk bi ji kako titulo stisnali, ker na takega genija pa ne naletiš vsak dan.
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Meni pa ni čisto jasno, kako da te je kljub tvojemu visokemu (čeravno nižjemu od mojega) IQ-ju nekdo tako zmanipuliral?
confused-1.gif

kleopatra

Pripravnik
4. okt 2008
40
0
6
42
sl.netlog.com
ja,delam. ampak sem začela študirat pr 23ih torej,študiram oz vpisana sem na fax tri leta, a ne? še imam eno leto za zaključit, to sem vpisana letos, redno+ dipl. prvi semester bom zaradi otroka izpustila oz ga bom opravila v času absolventa, tako sem zmenjena na faxu.

kleopatra

Pripravnik
4. okt 2008
40
0
6
42
sl.netlog.com
Nima veze, sej je tudi vse tri srednje šole spacala v dveh mesecih

ni ravno tako, prekvalifikacije dveh šol sem naredila v dveh mesecih.sicer se mi pa ne da naganjat s takšnimi, pa tud časa nimam za takšne igrice. jaz imam vsaj kaj za pokazat, pa ni važno v kolikšnem času sem naredila, kaj imaš ti?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.111
113
Obišči stran
Hm, in kaj imaš za pokazat? Kolikor sem prebral otroka, ki ga boš ponucala za maščevanje "fotru" ter nekaj srednjih šol, pa kljub temu nobene vsaj štuidentske zaposlitve. Poleg tega si verjetno prisklednik doma, kjer te preživlja fotr, ki še zase nima dovolj...

To je točno ta egotrip o katerem smo že razpravljali: študentki pri iskanju zaposlitve. Vsak bi bil šef, ker pač le največ ve in zna. Sami šolani ljudje brez smisla za življenje. Čakamo da nam denar z neba pade, do takrat bomo pa pri mamici sesali.

(pa če prav razumem si enako stara kot jaz
wink-1.gif
23+3, ne? )

kleopatra

Pripravnik
4. okt 2008
40
0
6
42
sl.netlog.com
mhmm
novinar
**

Registriran od: 22.07.2007
Sporočil: 1256

Re: Zgrešena dobrodelnost [Re: The_Red_Devil]
#479665 - 21.10.2008 11:30
Uredi sporočilo Dodaj nagrado Uredi sporočilo Uredi Odgovori na to sporočilo Odgovori Odgovori na to sporočilo S citatom Hitri odgovor Hitri odgovor

Lahk bi ji kako titulo stisnali, ker na takega genija pa ne naletiš vsak dan.

takšnih ljudi je okoli mene na mojem faxu ogromno, ker izhajamo iz mest, kjer ni možnosti za zaposlitve in se je pač potrebno znajdt. v lj je vse lažje, ker dobi vsak delo za svoj poklic tle pr nam pa pač delaš tisto kar je. in če imaš več izobrazbe oz raznolikost izobrazbe, si lažje pridobiš kakšen stolček višje.

sebe nimam za genija ker mislim, da lahko vsak, naredi vsako šolo. samo odvisno je, kako močno voljo imaš za tem ciljem.

stieber.... kaj ima ljubezen z manipulacijo? in dvomim da me je zmanipuliral. ne poznaš celotne zgodbe, niti je ne mislim s teboj deliti. vsak ima svoje razloge zakaj se je odločil za katero stvar oz zakaj se ni odločil za določeno stvar. meni je pač bilo namenjeno da če želim obvarovati otroka in sebe, bo boljš da spakiram pa ga pustim samega ( lahko da zdaj več ni sam, ne vem) in zaživim novo življenje. ni pa mi v interesu da me vsakič ko bo slabe volje vrže v zid
smile-1.gif

ene pač trpijo 15-20 let kao zarad otrok, jaz sem se odločila da bo boljš za oba če ne trpiva tega tako dolgo.
pa me lahko zaradi tega blatite kolikor želite in da manipuliram z ex in ne vem kaj. na prvem mestu je izključno varnost otroka in kako naj pustim otroka v varstvu nekomu, ki je nosečo punco zaradi svojih problemov, ki se mene še manj pa otroka, sploh ne tičejo, prebutal kot bi prebutal kakšnega moškega??????????
zame so to slabiči in s takšnim človekom ne mislim živet, če imaš ti drugačno mnenje, izvoli, pa si najdi takšnega partnerja.
je pa to naredil dvakrat, enkrat sem spregledala čez prste, drugič sem spakirala. v tretje pač ne bo šlo!

ne mislim več komentirat vaših izjav tko da , lepo tipkajte naprej, lahko me tud blatite, jaz sem pač kar se mene tiče zmagala oz bom sposobna preživeti sebe in sinkota in še naprej swe bom trudila pomagat pomoči potrebnim ker sem zdaj uvidela kako je ko si tako nemočen. uživajte.

kleopatra

Pripravnik
4. okt 2008
40
0
6
42
sl.netlog.com
the red devil... v SVOJEM KRAJU ne dobim zaposlitve primerne moji izobrazbi! tle bom ostala do starosti otroka ene 2 meseca potem grem nazaj v Lj kjer bom NADALJEVALA s študentskim delom za katerega sem bila odlično plačana, bolje kot kakšna ženska v pisarni sigurno, sem pa delala po 10 ur na dan al pa več včasih tud manj odvisno od faxa, ker mi ni težko delat.

Zdaj ne morem delat ker pač me noben ne sprejme s trebuhom a ne? pa nisem prisklednik doma oz se vsaj ne počutim tako, ker sem poskrbela dokler sem delala da so si starši uredili stanovanje kolkor tlk in nisem zapravljala svojega dohodka kar tko ampak sem dala rajš staršem, torej, če bom pol leta preživela na njihove stroške, ker pač mi socialna ne da pomoči, na zavod se pa ne mislim prijavit ker bi s tem zgubila status in bi morala šolo plačevati, se ne počutim nič preveč krivo. pa tud njim nisem odveč, ker so STARŠI, ker me imajo radi in ker jim ni prav da sem bila tiho toliko časa kaj se je dogajalo z mano v lj odkar sem bila s tem ex.

joj kok ste vsi pametni! vam prav privoščim takšno izkušnjo ko t sem jo jaz preživela,pa me zanima če bi še tako klanfe srali!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ma, kleopatra... na tem forumu je kar nekaj idi.otov. Sicer ne vem, kako lastniki takim dodeljujejo tudi moderatroske pravice a kaj češ. Ne sekiraj se, saj se po njihovemu pisanju vidi, da so nule.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Če povzamemo: Mal si šla v svet, in se napumpana vrnila mamici in očiju. Zdej pa jamraš. Carsko.
zmaga.gif