Zgrešena dobrodelnost

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Ma, kleopatra... na tem forumu je kar nekaj idi.otov. Sicer ne vem, kako lastniki takim dodeljujejo tudi moderatroske pravice a kaj češ. Ne sekiraj se, saj se po njihovemu pisanju vidi, da so nule.

Še enkrat, pa greš papa. Poln qrac te imam
wink-1.gif

Ni prvič da me žališ brez razloga, je pa zadnjič
wink-1.gif

No ja... post je bil vsekakor namenjen širši populaciji, ki misli le nase in pametuje vsem in vsakomur!
Če si se pa prepoznal pa tudi qul!

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik kleopatra pravi:
ja,delam. ampak sem začela študirat pr 23ih torej,študiram oz vpisana sem na fax tri leta, a ne? še imam eno leto za zaključit, to sem vpisana letos, redno+ dipl. prvi semester bom zaradi otroka izpustila oz ga bom opravila v času absolventa, tako sem zmenjena na faxu.

torej delaš za 7. stopnjo izobrazbe..8. pride po diplomi in ponavadi je za plačat (redko subvencionira študij tudi država)..

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
glede na to, da je devil edini moderator v zadnjih postih te teme sem tudi jaz opazila, da ga žališ..dokaj bedno pa izpadeš zdaj, ko se vlečeš ven- vsaj stoj za tistim kar napišeš
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
glavno da se ti in ostali zdaj boljše počutite
priden.gif
je pa res da je malo "neizkušena" tukaj in se pusti provocirat, kar znajo nekateri zelo dobro izkoristit za sproščanje svojih frustracij

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz sem živ dokaz da se iz izgubljenega položaja pride do nečesa. Pri meni igranje na noto sočutja ne pali. Ne jokaj - ukrepaj.

In kaj je blo tebi tako hudega?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik kleopatra pravi:
stieber.... kaj ima ljubezen z manipulacijo? in dvomim da me je zmanipuliral.

Lahko ima zelo veliko, saj so čustva lahko močno sredstvo manipulacije. No, jaz pa skklepam na podlagi tistega, kar si napisala. Če pa nisi iskrena in sedaj ti skušaš manipulirati z nami, je to tvoj problem, blondi.
grin1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Moraš pa priznat, da kot noseč nisi ravno pogosto iskal šihta, ne?
grims-1.gif

@all - dajte se malo pomirit. Vse reči niso tako črno bele - ne na eni strani, ne na drugi. Upoštevajte, da se poznate samo preko pisanja - za isto pisno besedilo je pa že od davna znano, da si vsak bralec v glavi nariše svojo sliko.
(tudi na osnovi izkušenj, ki jih je imel, ali pa dejanj, ki jih je povzročil sam...
grims-1.gif
)

Punci ni lahko, sigurno bi marsikaj spremenila, če bi lahko zavrtela kolo časa nazaj. Ampak napake delamo vsi in veliki so tisti ljudje, ki nanje znajo gledati z razumevanjem, ne pa obsodbo.

BTW Iz povedanega je jasno, da jo je fant pretepal. Zanjo edina rešitev je bila, da se je umaknila. Lahko bi naredila tudi splav - pa bi s tem naredila še en problem (vsaj po mojem mnenju). Očeta ima (in ga tudi mati priznava) - če bi se res hotela maščevati, bi lahko gladko zanikala, da je on oče. Tip bi potem moral na sodišču svoje dokazovat.

Tako da, fantje, ne ga srat in ne se počutit ogrožene!
(razen če imate zato dober razlog....
grims-1.gif
)

Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Moraš pa priznat, da kot noseč nisi ravno pogosto iskal šihta, ne?
grims-1.gif

Jasno da ne.

Sej razumem je tough, samo ne mi jokat in me v istem stavku poniževat kako jaz nisem nič naredil iz sebe in nimam kaj pokazati, medtem ko si sam na slabšem. To mi je šlo v nos češ "jaz imam 5 šol, bla bla bla, ti si pa nula, nikome ništa, sicer imaš več kot jaz ampak še vedno
bonk.gif
Čemu potem jok?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Nisem brala vse solate, ampak ni mi jasno: čemu toliko šol? Že to, da nekdo zamenja 3 srednje šole, ker se 'išče', nekaj pove o osebnosti tega človeka. Poleg tega ima 2 otroka, če sem prav prebrala. Meni se to zdi velika sprememba v življenju, ne moreš še naprej furat študentskega lajfa do 10. stopnje, ob tem pa upat, da ti bo vsak odobravajoče kimal. Se je treba mal prilagodit, sej nimaš otrok za okrasek ali pač? Zakaj ni dosti 7. stopnja in več kvalitetnega časa preživetega z otrokoma, pa čeprav s 50 evri manj (ugibam, a domnevam, da cifre niso sky-high), kot dobiš za magisterij pri plači. Da ne omenjam, da so preambiciozni magistri težje zaposljivi. Še posebej, če imajo 0,1 mesec delovnih izkušenj.
Kar se tiče dobrodelnosti, je pa le-ta zelo dvorezen meč. Poleg tega smo Slovenci zelo lastniške živali in vedno stremimo k temu, da bo neka hiša 'naša' in ko enkrat je, jo je težko zapustit, prodat in racionalno porazdelit sredstva. Zelo dvomim, da bo neka 80-letna babica prodala svojo ogromno hišo, iz katere so se vse izselili, z namenom, da si kupi eno majhno stanovanje blizu infrastrukture, s preostankom denarja pa dopolnjevala svojo mizerno pokojnino. Prav tako dvomim, da bo en par na socialnih podporah razmišljal racionalno in ne imel 6 otrok, ker jih enostavno ne zmore preživljat.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Nisem brala vse solate, ampak ni mi jasno.....

Pred pisanjem tako dolgega eseja, ti pa vseeno toplo svetujem, da prebereš vsaj pol nametane solate....
(kup okoliščin, ki si jih napisala pod eno osebo, se v resnici nanaša na več oseb).

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Bom prebrala, ko se mi bo dalo. Če je kaj sfaljeno in ni v skladu z dekletovo življenjsko zgodbo, se opravičujem, je pa vseeno v eseju nekaj vsesplošnih modrosti.
grin1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
glede na to, da je devil edini moderator v zadnjih postih te teme sem tudi jaz opazila, da ga žališ..dokaj bedno pa izpadeš zdaj, ko se vlečeš ven- vsaj stoj za tistim kar napišeš
smirk-1.gif

Kaj je s tabo narobe? Se nimam za kaj branit. Letelo je na N osebkov iz te teme. In da, ni mi jasno, da je lahko eden izmed njih moderator in se spušča na njihov nivo. Bi pričakoval več (recimo, da tudi s svojim zgledom doprinese k kulturi na forumu). Če ne raumeš slovensko se vpiši v osnovno šolo ali vsaj v tečaj slovenščine.