Ženske in ginekolog

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
a bi ti rad, da se alter sesuje?
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.019
10.542
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
prepričana, da bolj kot zate
evil.gif

Ko bo don dal gor sliko sixpacka, boš tole objavo pobrisala, hehe
evil.gif

pa dam jst slikco česa drugega, pa bo post ostal
evil.gif

To je ravno razlika. Nočem nikogar zagovarjat, sem le objektiven, tako da vnaprej brez zamere:

Glej, večina decov sploh zase ne skrbi, po domače se jim yebe kaki so, nekateri pač dajo na postavo in se mantrajo v fitnesih.
Tudi ti si nekoč hotela dati nekaj na sebe, ampak si izbrala krajšo pot, vemo kakšno, ker se ti pač ni bilo nekaj za mantrat.

Tako da lahko daš gor ali žogice ali pa češpljo, pa ne bo to nič kaj takega. Čisto nič, če me razumeš.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To je ravno razlika. Nočem nikogar zagovarjat, sem le objektiven, tako da vnaprej brez zamere:

Glej, večina decov sploh zase ne skrbi, po domače se jim yebe kaki so, nekateri pač dajo na postavo in se mantrajo v fitnesih.
Tudi ti si nekoč hotela dati nekaj na sebe, ampak si izbrala krajšo pot, vemo kakšno, ker se ti pač ni bilo nekaj za mantrat.

Tako da lahko daš gor ali žogice ali pa češpljo, pa ne bo to nič kaj takega. Čisto nič, če me razumeš.

prov. sicer ne razumem poante, kaj si hotu povedat, pa me niti ne zanima, ima pa vsak svoje mnenje in potrebe v življenju, karkoli že pač razumeš pod temi besedami.

B81

22. jul 2007
37.019
10.542
113
Hotel sem rečt, da se boste ženske bolj slinile po donovih šesterčkih, kot pa mi dedi po tvoji češplji.

Ampak ti še vedno misliš, da se bo kdo tepel zate
hysterical-1.gif

Treba se je sprijaznit, prevelika ženska samozavest (od kod sploh) je obratno sorazmerna z njeno privlačnostjo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.