Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
... kaj mi je storiti? Ker takega smrada v življenju še nisem doživel. Dobro da sem hitro opazil in izklopil mikrovalovko ter jo nesel na balkon. Ampak še vedno vse stanovanje smrdi. Nikdar več ne kupim kokic za v mikrovalovno....
Meni se je enkrat to zgodilo, ko sem kupil kokice s sirom in ta sir je zasmradu stanovanje tako kot ti razlagaš.
Navadne kokice za mikrovalovko so pa odlične. Dam jih pa na 700W 3 pa pol minute.
ma stanovanje se bo jutri dopoldne luftalo ko bom v službi, bojim se da se je ta smrad "zagrizel" v stvari in ga bo zelo težko odstranit.
Kupil sem Kelly's . take k ponavadi. zadevo sem po moje preveč časa pustil noter, ko se je začel pa sumljiv vonj širit sem ustavil. Potem sem naredil napako ker sem vratca odprl. potem je večina dima ušla ven.
Če si kupil kokice, ki se pečejo v mikrovalovki, potem tle znanosti ni.
Seveda v štartu daš manj časa in potem si rečeš, da boš naslednjič povečal čas, ker si prvič imel 20% nespečenih. In tko ni nevarnosti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.