Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
se pravi, da dokler ni hiša vseljena, ne morem zavarovati ničesar, kar bi lahko znotraj hiše odšraufali in odnesli ali samo teh inštalacij ne? Razumem, da potem se zavaruje samo škoda povzročena z njimi iz takega ali onakega razloga, vzel takrat ne bo nihče več tega...
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Hišo se lahko zavaruje takoj, ko je z okni in vrati zaprta, zaklenjena.
Ne mi zameriti, ampak to so odgovori, ki jih dobim in če verjamem na prvo žogo čisto vsakemu, ki mi je stopil na pot kot kao pošten podkovan zavarovalni zastopnik z licenco in nekimi ciframi gor na vizitki, bom zavarovala tuto kompleto vse za 10 let, ker potem je tak in tak popust in sem gospa sigurno lahko brez skrbi. In kaj bom dobila, ko mi v soboto potem en kerlc razbije šipo in odmontira vse geberite in omarice za talne in cevi za elektriko ter naredi škode za par jurjev €? Ja gospa - saj sem vam ob podpisu zavarovanja (seveda ne prej) dal splošne pogoje. A si niste nič prebrali? Takrat bo hitel razlagati, kar sem vprašala že na začetku. Samo odgovor bo malo drugačen...
Če sem sfalila katero zavarovalnico, ki mi zavaruje hišo v gradnji proti vlomu, vandalizmu in kraji, pa prosim...