Tudi za posamezno steklo zna biti dandanes 500€ čisto premalo. Vsak ko gledam jaz račune za svoja okna, pa kljukice delam, katera stanejo (samo stekla) več kot 500€. Pri strešnih pa tudi ne vem, a se da samo steklo menjati? eno me je prišlo 650€+DDV. Govorim seveda, da mi vgradijo enako kvaliteto okna kot jo imam sedaj, ne termopan lokalnega steklarja pa njegovega šnopsa na koncu dneva.
Za Wiener stadtische počasi izgubljam voljo, pripomore tudi agent, žal. Pri sklepanju življenjskega zavarovanja je bil WS več kot konkurenčen, zato smo najbrž tudi z zastopnikom lepo speljali, tukaj pa ovinkarjenja kolikor češ. Saj ni on vsega kriv, dejansko gledam ponudbo, povsod neke omejitve in bisteno manjše kot pri konkurenci, potem pa v drobnem tisku - če se vežeš na 10 let, pa sem rekla, naj mi naračuna brez tega. Pa tega ne morem zavarovati, pa onega ne, pa to ni notri, pa to je še posebej. Cene teh stvari nikjer zraven napisane seveda, seštevek vsega torej bistveno manjši, kot pa če želim imeti še to vključeno.
Grem malo h konkurenci še povprašati...
Če primerjam Generali in Merkur ima prvi višja kritja, vendar ne vem za kako ceno, ker zdaj lahko samo pakete primerjam... Zavarujeta oba na zunaj zaprt objekt, brez da je vseljen?