Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
In kdo je v takem primeri podzavarovanja kriv? Stranka ali agent? Če je stranka, zakaj potem sploh so agenti?
Kriv je tisti ki napako vidi in ne opozori na njo. Ni prvi, ni zadnji, stranka si misli "jaz polico imam in to je to" . Jaz osebno ob sklepanju zavarovanj točno gledam kaj vnaša notri, pa dejansko tudi preberem kaj piše, večina pa samo reče "kr vse mi zavarujte" , potem pa jokanje na šaltarju ker ni vse zavarovano.
Se strinjam da bi morali agentje opozoriti na take stvari,ampak to je debata za drugo temo.
Jaz lahko rečem da naša Ampera je zavarovana kot je treba
To, da gledas in cekiras velja predvsem za kasko in razne opcije... Tam si sam kriv, ce nisi preveril, kaj vse si placal ... Za obvezno zavarovanje pa bi morala biti krivda za napacen izracun izkljucno na strani zavarovalniskega agenta ... Saj naj bi on vedel, kaj spada pod obvezno zavarovanje ...
na vsaki zavarovalni polici piše, da si zavarovalnica pridržuje pravico popraviti vse zastopnikove napake, tako da krivda ni izključno na strani zavarovalniškega agenta ..... žal. zato pa je potem kdaj toliko jeze nad zavarovalnicami in agenti, enemu - agentu- se (lahko) j3be, drugi -stranka- pa nima pojma ter ne preverja stvari.