Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zakaj eni v vseh ljudeh, ki jim morete dat denar v zameno za neko uslugo vidite sovražnike pa da jim je edini cilj vas nategnit ? ne razumem ... al ne hodite v službo pa niste nikoli na drugi strani al ste preprosto dvolični ?
Citat:
Uporabnik dem pravi:
ampak eni res ne pomislijo koliko mora optika plačati za najemnino in koliko ljudem mora dajati plačo...
Prodajalec se je zlagal, če smo že pri tem.Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jolko
od kje misliš da dobiš plačo? iz lufta? če si v JS/Ju potem mi je veliko jasno... tam dobite denar "iz zraka"
trgovec mora ZASLUŽITI! ne more zastonj talat robo. če je predrag mu posel hitro gre v franže tako da se kmalu igra konča... trg take hitro izloči.
in prodajalec iz te zgodbe je popolnoma korekten. potrudil se je. znižal je ceno še za 300€...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Bi ti nekateri rekli tu, a ni bolje vsaj nekaj pokasirati kot pa nič? (bilo je v temo o raznih kuponkotih)... Si vsaj nekaj delal namesto da si v luft gledal... Tam so take obrazložitve kot tvoje izzvale posmehovanje...
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Za princip se mi gre pa vedno zadnje časa ker se mi dogaja da mi blagajničarka raje vrne 19,99€ kot da bi mi pustila en ubogi cent če imam samo 20€ in nič drobiža (sem se mi je zgodilo 2x nenamerno, tretjič sem pa samo za test dal 20€... da sem videl če so vedno tako požrti na vsak cent... in se mi je zgodilo enako) Če se gre njim toliko za cent jim tudi jaz ne pustim centa. Enkrat smo v eni restavraciji bolj menznega tipa kupili za 6 različnih kosil je prišlo skupaj 30,03€ ... damo 30€ pa vprašamo če lahko ostanem 3c dolžni... je rekla ne... da na žalost ne more prodat če ne plačam celote... da lahko pa damo kaj nazaj.... po tem je bilo treba pa s kartico - ***bala jih kriza.
Nič jim več ne pustim, bandi eni ... v Sparu se mi sicer to ne navadno ne dogaja, v npr. Tušu imajo pa veliko "nenamernih" napak v škodo kupca.
In če kdo vpraša... vseeno sem s 40 minutnim čakanjem dobil več kot je povprečna postavka za 40 minut dela. Sicer ne moja, od prodajalke pa verjetno.
sam jaz sem že preskočil, ko si se ti premislil, oni ti pa še niso po njihovi ceni dobavili robe.Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Jaz ti rečem, da ti bom dal 1000eur če skočiš čez kolebnico.
Ti skočiš in preskočiš kakor je dogovorjeno.
Jaz si nato premislim in rečem da ti dam 1 eur, ker skok ni bil tako težaven.
Se počutiš, kot da sem ti dal prst v rit? Sem te zavedel?