Zastrupil psa

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa saj so vsi ti psi, ki so bili nekoč mišljeni za borbe, so trmasti, ampak finta da
moj te tak pogleda, pa ti s pogledom pove; zunaj je 34°, ti pa me jeb*š z temi kislimi bonboni.

Pol niti sladkih več noče, samo da mu das mir
stupid-1.gif

hysterical-1.gif

si kr zamišlam kaki pogled naredi
grin1.gif

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
A tvoj pes slucajno celo noc laja? Ker ce si taksna ljubiteljica psa, ne vem zakaj ga nimas v hisi in ne bo noben problem, da ti ga kdo zastrupi...

Poznam ene par primerov katerim pes celo noč nabija uzuni, potem se pa čudijo zakaj se ljudje znesejo nad psom...itak da pes ni nic kri, kriv je gospodar ki je ignorant-.--

Prav zanimivo bi bilo slisati nasprotno stran, kaj ima sosed za povedat..

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Žal nisem vsega brala, ker mi primanjkuje časa, ampak ti lahko povem, da imamo doma takega psihopata za soseda (enkrat sva se o neki drugi temi pogovarjali o tem, zakaj ne moremo doma imeti psa). Posnetek na kameri ne velja kot dokaz, to smo pri nas razčistili že s policijo, tako da kamer ne moremo dati. Mi smo naredili veliko napako, ko smo prijavili nasilje na policijo. Nič prijavljat, samo nekoga najeti in dokončati zadevo. Prvo napako ste naredili že takrat, ko ste klicali na policijo. Policija ti ne bo nič pomagala, samo v primeru, da se sosedom kaj zgodi, boš sedaj ti prvi osumljenec. V začetku prejšnjega leta se je k meni (z mamo živiva sami v hiši) preselil partner in sedaj sosed da mir. V družini moraš pač imeti nekoga, ki zna grdo pogledati in koga "užgat po kepi". Žal v tej primitivni balkanski državi zakoni ne veljajo oz. so luknje v njih zelo obsežne.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Hm, zajeban primer. V takem trenutku bi jaz odreagiral še bolj primitivno kot tvoj sosed. Gume na njegovem avtu ne bi ostale cele prav gotovo, pa še kaj bi se pripetilo.

Lahko pa tut reskiraš ene 100€ in jih daš kakšnim malo omejenim osebam, ki bodo tvojega soseda poslale u bolnico za kak teden ali dva...

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.170
113
prokleti cigan jst bi ga sam
10.gif
...pol naj se pa tud policija jebe če nič ne naredi

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
ker je zgleda fanatik
crazy1.gif
Ah nevem no,nisem se slisal da bi sel kdo take scene delat ker je pes tiho,v blokih se kr dost tega opazi,,lastniki mislijo da je pes super priden in cotkan,v bistvu se pa ko jih ni doma dere,in joka na ves glas.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
...ksz...

Jst mam soseda s katerim se že od nekdaj ne razumem glih najboljše oz. se nihče v ulici ne razume z njim. Že nekaj let nazaj mi je soseda rekla, da ko je videl takrat še mojega prvega psa na ulici pred bajto (ki je BTW slepa - ulica, ne bajta
smile-1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Vsekakor bi bilo zanimivo slišat še drugo stran zgodbe. Kaj je bil razlog da je ščeneta napital s tabletkami?

Kolikor imam jaz izkušnje s psmi med tekom lahko rečem, da je vsak tretji lastnik nesposoben vzgajat svojega psa.

Konreten primer:
Po trasi kateri vsakodnevno tečem, se ob istem času sprehaja tudi neka ženska z mešancem nemškega ovčarja. Pes za vsako znori ko me vidi in se začne zaganjat vame. Ženšče kriči, pes nori, posluša ne potem ga pa komaj zvleče stran. Letos se je zgodil najman desetkrat, da je pes skočil vame in mi tiščal gobec pred nos. Seveda ga po incidentu ni nikoli pozabila pohvalit "priden, priden".

Potem se je tudi meni sfuzlalo. Nekaj časa sem tekel z nožem in glej ga hudiča, psa in ženske od nikoder. Se poslovim od ideje, da ga "skinem". Pustim nož doma opet ona in on. Pes tipično odvezan in spet vame. Pa je tudi meni prekipelo. Sem zakričal: "primte ga, če ne ga bom jaz, bom prvo njega potem pa še vas". Baba zopet kriči pes nič, ko sem videl, da bo zagrabil za nogo sem skočil v njega, zakričal, mu preklel celo familijo potem pa v njega. Najprej je počepnil, ko pa je videl, da mislim resno, pa je začel bežat. Ga preganjam par metrov, se obrnem, pa spet vame. In ponovimo. Le, da sem ga tokrat preganjal skoraj kilometer. Na koncu sem ostal brez sape, pes pa tudi. Se sprijaznim, da ga ne bom dobil, se obrnem in proti ženski. Je bila čisto trda jaz pa sem samo tekel mimo nje.
hysterical-1.gif

Od takrat naprej je pes na štriku ona pa gleda v tla, ko se srečamo.
cheer.gif

Pa verjemi, da sem imel tudi take pomisleke, da bo ščene dobilo hrenovko z uspavali - le, da nisem mogel dobiti konkretnih tablet.

Nič ne de, če bo potrebno bomo poračunali z golimi rokami.
cool-1.gif

levinja

Fizikalc
10. okt 2007
2.134
0
36
49
Obala
ne bi o tem, ja imaš prav je treba slišat obe strani , ampak meni so zastrupili psa v boksu, ker so ga zamenjali s sosedovim psom, ko jim je po vrtu kopal.

Sem in razumem, da jim je uničil pridelek, lahko pa bi prišli se najprej pogovorit z mano, pa bi jim povedala da je pes bil zaprt v boksu in nikoli zunaj, brez mojega spremstva. Labradorec, ki se je bal svoje sence ko se je zmračilo ne pa da bi okol letal.

jezen.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ne-ne-1.gif
ta kamera ni dobra.... Tip je najbrž strupil psa ko je bila noč ali mrak, ker drugače bi ga sigurno vsaj 1 oseba videla.
Ok, nabaviš IR kamero, ki te začne opozarjat ko se kaj sumljivega začne dogajat v tistem območju ob tem pa še snemaš.
Ko začne piskat, rataš pozoren in če vidiš da sosed neki meče čez, pokličeš policijo. Jim pokažeš omenjeni posnetek + slike! (obvezno shranjevati hiQ slike!), ter jim nato rečeš da lahko najdejo stvari tam kjer jih je ta človek odvgel.
Tako bodo kifeljci dobili povezavo med stvarjo ki je na tleh in temu tipu. Ker bo obstajal sum da je to ta človek, ga lahko privedejo na zaslišanje....no, tam se pa lahko zlomi in prizna krivdo....
te fotografije, videomaterial pa naj bo kar se da dober...

Če ga posnamejo na dvorišču bi mogoče lahko zahtevali kako prepoved približevanja za soseda, al pa iz naslova motenje posesti... Poskušajo naj najti pravno sredstvo ki bo soseda postavilo v en prekršek, potem pa spremljat in prijavljat policiji, nato pa v naši pravni državi na žalost ostane samo še medijski linč človeka, saj policija ne bo mogla nič narediti zaradi premajhnih pristojnosti...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Nared tako kot je en kolega, ki je imel čisto podoben primer.
Sosedov pes jo hodil srat in scat na prijateljev vrt.
Neki prijatelj modelar mu je naredil maketo protitankovske mine in jo ponoči zakopal na vrstu.
Ta prijatelj je šel obvezno takrat na vrt ko je bil ta sosed na balkonu in je kadil
In potem našel to "mino" in se pridrl gor MINA MINA AAAA jasno policije še pa še prišel je potem un pirotehnik vzel tisto mino s sabo....
Čez tri dni ta sosed spet sprehajal svojega psa in na običajni potki ki jo je sosed ubral je tudi on našel to mino bogi revež je tako letel z vrta dol kot da mu gori pod nogami.
Nikoli več ga ni bilo gor.

Ali pa kamere lahko une neprave in nalepke da se snema in mogoče se bo ustrašil in ne bo več.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Off
ewo ti rešitev
evil.gif

Samsung Machine Gun

on:
mel podoben primer samo da je potem psa še "zaštihov" končalo se je na sodišču+ plačilo stroškov(zdravnikov) pa neki je "dal" za dobrodelne namene... seveda če je dal potem.
pomoje kje kamera najboljša rešitev posnameš pa je.. samo pozanimaj se kako je s temu ali lahko snemaš njegovo lastnino...

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Če drži to kar pišeš je prišlo do napake v postopku. Sicer je pa vedno tako, da naje*** tisti, ki niso krivi.

filantrop

Pripravnik
16. okt 2007
57
0
6
VIP-ovce najemi, zdaj jih je nekaj fraj, ko so jih v Globalu odpustili.

Potem jim pa naročiš, da lahko vsakega sumljivega tipa, ki bi s tabletami psa futral, ene dvakrat po tilniku ...