Zastonj denar za igranje pokra

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.400
7.073
113
Če bi verjeli vsemu, kar piše na internetu ....

Takšne in podobne stvari so točno iz enega namena; privabljat ovce. Ljudi, ki mislijo kako lahko je z pokrom zaslužit, a prej ko se obrnejo zgubijo vse kar so vložli v igro.

On line igranje je nepremagljivo zaradi t.i. hand generatorjev, kateri namerno nastavljajo takšne in drugačne kombinacije. Šele zelo izkušen igralec bo zadevo obrnil sebi v prit.

Igranje za adrenalin in zabavo je pa drugo, v to pa vse povabim.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Troll!
smile-1.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
In potem razni bedački pisarijo kako je hold'em poker "pure luck"...

hm, a s tem misliš mene? Poker je tudi igra na srečo. Poker je tudi igra na srečo. Poker je tudi igra na srečo.

Hm, daj povej potem, če imaš recimo na final table 8 projev. Kdo bo zmagal? Tisti, ki ima največ sreče ali najboljšo strategijo??

Itak mi je jasno da lahko z disciplinirano igro dosežeš marsikaj.
Nisem bral celega bloga, ampak če je zacel z bankrolom 1000$ igrati na tablah 0.5/1$ potem itak da ni fish, ampak ve kako stvari stojijo. Ma saj Jezus(fulltilt), je tudi naredil iz 0$ manj kot v letu dni 10.000$. Ampak koliko let že on igra??

Skratka moj point je še vedno da 90% ljudi zapravlja čas pri pokru! u get a pointt???

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
OK, če bi igral proti sistemu oz. proti poker roomu, bi v te teorije zarote mogoče verjel. Ampak, igramo en proti drugemu in je 'igralnici' vseeno kdo zmaguje, ker oni svoj rake itak dobijo.

Branje zgornjega bloga pa močno odsvetujem. Prvič je to internet in ni dokazov, da se je stvar dejansko zgodila, drugič pa zato, ker nekemu newbieju v glavo vcepi, da gre to čist na izi. In še preden ugotovi, da ne gre tako na izi, lahko zaigra precej denarja, ki ga ne bi smel.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
OK, če bi igral proti sistemu oz. proti poker roomu, bi v te teorije zarote mogoče verjel. Ampak, igramo en proti drugemu in je 'igralnici' vseeno kdo zmaguje, ker oni svoj rake itak dobijo.

Denar je sveta vladar.

In pri poplavi raznoraznih poker igralnic, se ne bi čudil če se pri kakšni manjši igralnici pojavijo občasne manipulacije.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
In potem razni bedački pisarijo kako je hold'em poker "pure luck"...

hm, a s tem misliš mene? Poker je tudi igra na srečo. Poker je tudi igra na srečo. Poker je tudi igra na srečo.

Hm, daj povej potem, če imaš recimo na final table 8 projev. Kdo bo zmagal? Tisti, ki ima največ sreče ali najboljšo strategijo??

Itak mi je jasno da lahko z disciplinirano igro dosežeš marsikaj.
Nisem bral celega bloga, ampak če je zacel z bankrolom 1000$ igrati na tablah 0.5/1$ potem itak da ni fish, ampak ve kako stvari stojijo. Ma saj Jezus(fulltilt), je tudi naredil iz 0$ manj kot v letu dni 10.000$. Ampak koliko let že on igra??

Skratka moj point je še vedno da 90% ljudi zapravlja čas pri pokru! u get a pointt???

Ne mislim tebe, govorim na sploh, vedno se najde kak pameten, ki pa žal nima pojma, ponavadi je tudi najbolj glasen. A to so forumi. Zakonsko je poker definiran kot posebna igra na srečo. Je igra statistike in verjetnosti. AA ne bo vedno zmagal, kot tudi 72o ne bo vedno zgubil. A si upaš z mano iti 1000 handov, jaz bom vedno imel AA ti pa poljuben drugi hand, vedno staviva 10 EUR? Če si pri pravi pameti in če dealer ne goljufa, ne.

Če so prišli na final table, pomeni da so že izložili veliko večino igralcev, na manjših turnirjih so v top 5%, na večjih v top 1%+. Nato si oglej statistike njihove kariere, koliko so jih stali buyini in koliko so iz tega potegnili profita. Da, tudi po milijone dolarjev.

Seveda jih uspe le malo, ravno to sem tudi sam napisal. Večina je vedno clueless in ravno na takih se služi. VIšje greš, več trikov bo potrebno vedeti in boljše izrabljati napake in luknje v igri vsakega posameznika. You don't like it? Then quit. Če si že, OK.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Aja, imamo igre na srečo (ruleta, tombola itd.) in posebne igre na srečo (npr. poker), še zakon jih zna ločiti, zakaj jih ne bi mi? Profesionalnega igralca rulete pa še nisem srečal. Se pa vsake toliko najde kak ruletaš z zmagovalnim sistemom.

Če gremo dovolj široko je tudi prečkanje ceste igra na srečo. Ali pa obisk pri zobozdravniku, obisk nočnega kluba, žal.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
@kinimod: seveda...post namenjen zdravniku.

@zdravnik: sreča pri pokru s časom limitira proti nič. Če že pišeš, da imaš nevemkok izkušenj bi ti to moralo biti jasno.

Položi na eni mizi na netu 100€ in mi povej, če čutiš kaj adrenalina. Ljudje smo taki, da imamo pač radi adrenalin. Kaj ti tukaj ne štima?

@darjan: ti je že kinimod sicer odgovoril. Drugače pa nisem prepričan da imamo v mislih isto vrsto pokra.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.400
7.073
113
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:

Kaj je lepšega za igralnico kot 100.000 ovc ki se med sabo tolčejo? Zato je potrebno ovčke negovat, nastavljat "action flope" in jim pognati kri pod kožuščki. Da so ja veseli ko lepo zvlečejo drawe in sploh ne opazijo, da so konec meseca končali v nuli, saj bržkone naložijo še ene par 100$.

Da je rake velik, mora biti tudi veliko denarja v igri, do tega pa pride s t.i. "action flopi".

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
To teorijo sesuvajo tisti, ki vztrajno na dolgi rok robivajo. Ovčke pa se jočejo čez rigged igro in random generatorji, nato pa vseeno reloadajo...
wink-1.gif

Razen če je zadaj velika teorija zarote in tisoči podkupljenih.. kaj pa če!

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Tukaj je "ovca" relativen pojem.

Če je človeku sistem jasen in ve v kaj se spušča, ne pomeni, da je ovca. Da nekdo ne opazi, da je konec mesca končal v nuli je tudi precej drzna trditev.

Je pa res, da lastniki teh pokrov služijo ogromne količine $$$.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ravno to je to, z rakeom služijo milijone na dan, zakaj to ogroziti z nekimi podlimi goljufijami? Če bi to prišlo na dan, propadejo čez noč.

Profiji z bazami milijone handov so delali analize in se je vse pokrilo, brez anomalij. Anomalije pri nekaj 10k handih še morda so, pri par M pa jih pri fer igri ne sme bit. In jih tudi niso našli.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
@kinimod: seveda...post namenjen zdravniku.

@zdravnik: sreča pri pokru s časom limitira proti nič. Če že pišeš, da imaš nevemkok izkušenj bi ti to moralo biti jasno.

Položi na eni mizi na netu 100€ in mi povej, če čutiš kaj adrenalina. Ljudje smo taki, da imamo pač radi adrenalin. Kaj ti tukaj ne štima?

@darjan: ti je že kinimod sicer odgovoril. Drugače pa nisem prepričan da imamo v mislih isto vrsto pokra.

HM, vidim da tle marsikaj veste o pokru.

Pa bi vas prosil, če mi še v praksi pokažete kako to gre.

Če vam 5.5 $ ni prevec, se lahko zmenimo na Pokerstars, majo privat turnircek samo za slovencke.
Pa da vidimo, kdo bo mel najvec srece....opa, znanja!

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
JA, turnircek je vsako nedeljo.....če recimo isti igramo 5krat, potem bi se videl % sreče in % znanja.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
a vas je strah igrati?

me res zanima kakšne statistike maš ti pri pokru? Ko tako vztrajno pnavljaš, da sreča ne igra nobene vloge pri pokru!!

Če te ni strah, mi pošlji svoj account name, da preverim kako sreča varira pri tebi,...

če si že ne upaš proti meni poker špilat!

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Ti maš res očitne težave s spremljanjem, še bolj pa razumevanjem, prebranega.

Če pišeš kaj jaz ponavljam bodi točen. Napisal sem rdeča ti pišeš, da sem jaz napisal rumena.
stupid-1.gif

S prejšnjim postom sem pa zdel bolj v polno kot sem mislil.

Hvala, sva zaključila. Škoda časa in tipkovnice.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
S pokrom se najbolje služi tako kot služi Kinimod. Sploh ga ne igraš ampak rekrutiraš nove igralce in ti igrajo za tebe. Kolega je tako zaslužu nekaj 1000$. Spravu v poker vse, ki jih poznal. Njim se je dobr zdel, ko jim je dal 50$, on je dobil od igralnice nazaj 150$. Oni so tistih 50$ v enem mescu al pa še prej zagonil, on je pa pošteno zaslužil brez, da bi mignil. Vložil je samo začetnih 200$ da je lahko 4-im nakazal in dobil nekaj kapitala za naslednje.

Nazadnje urejeno: