Zastonj denar za igranje pokra

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Evo me, rešil kviz, ustvaril račun na titan pokru, zdaj pa čakam.
Šel sem točno po korakih iz poker strategy in uredil vse potrebno. Upam, da sem vse naredil tako kot treba, da bom res dobil nakazano
cool-1.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Toliko pazi, da nisi na kateri bil že kdaj prej prijavljen.

Drugače pa tja, kjer je najbolj ugodno, pomeni, da je 50 + 100 $.

Pa malo se izogibaj Manisona. Ne zaradi tega ker rabijo dlje časa, ampak zato, ker imajo slab vmesnik za igranje in manj možnosti za igranje kot drugje...

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Sem se prijavil na titan poker.

Pa mi je zelo čudno vse skupaj. Čakam, da mi nakažejo, zdaj pa igram s play money. Pa skoraj nikjer ne morem igrat. Na limitu mi je celo uspelo na eno mizo prit, pa sem iz 1000 naredil 3000 in sem zapustil mizo. Sem mislil, da bom imel balance nato 3000, pa imam spet samo 1000.
Skratka kr neki. Upam, da bo na real money kaj bolj logično.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Bolj logično, pa tudi sicer je poker za play money popolnoma drugačna igra, kot poker s pravim denarjem.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Saj to vse vem, samo sem res zelo navajen na full tilt. Tam npr igram free rolle. In pač klikneš in se prijaviš.

Tu na titan pa se s temi 1000chipi nimaš kam prijavit. Najbolj pa mi najeda, ker sem bil na 3000 in zdaj jih nimam nikjer. Spet imam samo 1000
rolleyes-1.gif

Edit: ravnokar dobil 34EUR nakazano
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Men je čisto ok zaenkrat. Glede na to da ti z neba pade 8 jurjev bivših... Zdaj pa malo igram na tistih mizah z low blindi. Si naredim buyin za 1$
cool-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Če maš dovolj discipline, se lahko kar lotiš short stack strategije, ki jo na Poker strategy priporočajo. Menda kar vžge
wink-1.gif

Keyzer

Zelenc'
18. sep 2007
4
0
1
Je pa ful neke literature na tej strani. Kar precej teorije sem se naučil, pa se mi še zdaleč ne da vsega prebirati. Kaj pa je s tistimi programčki, ki jih lahko dobiš, če nabereš dovolj točk? So uporabni?

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
moj komentar...ma saj se lepo sliši služit denar......

ampak dejstvo je da služi mogoče 10% ljudi, ostali pa samo zapravljamo čas....

rajši ga preživi s svojo deklico, kot pa pri pokru!!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
O tem bi lahko Batate kaj več povedal
evil.gif

Če bi hotel resno služit, ne bi iskal free 50$, ampak bi sam naložil precej višjo vsoto gor. Deklice pa ne trpijo, če tu in tam malo po pokru poklikamo, a ne?
smirk-1.gif

Razen, če tvoja hoče, da si 24/7 z njo, na razpolago samo njej in da nimaš kaj mrdat brez nje. Moja na srečo ni taka
zmaga.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
O tem bi lahko Batate kaj več povedal
evil.gif

Če bi hotel resno služit, ne bi iskal free 50$, ampak bi sam naložil precej višjo vsoto gor. Deklice pa ne trpijo, če tu in tam malo po pokru poklikamo, a ne?
smirk-1.gif

Razen, če tvoja hoče, da si 24/7 z njo, na razpolago samo njej in da nimaš kaj mrdat brez nje. Moja na srečo ni taka
zmaga.gif

ha ha ha ha ti bi recimo vsak teden za 5 min skočil na poker stran in služil peneze.......

preden začneš ti služit na nizkih limitih, moreš met odigranih kar precej dni na pokru, ne ur
priden.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Še en selektiven bralec.

Preberi si prvi post oz., še bolj natančno - zadnji odstavek prvega posta, pa ti bo jasno kako je moje mnenje o služenju na ta način. Zelo verjetno noben od nas ne bo obogatel na ta način, je pa teh 50$ dovolj, da vsak spozna pravi poker brez da bi moral svoj denar vlagat. Ker ob igri z play moneyem se igra vse, samo poker ne.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
dejstvo, je da je igranje pokra zapravljanje časa in živcev.....

V bistvu, točno vem kaj govorim, ker sem igral poker vsak dan, po več ur.....dobil tudi nekaj $$$$, natančneje več sto....

ampak ko začneš seštevati prebiti čas in donos vidiš, da to ni to....

Je veliko bolj pametnih stvari, kot pa buljenje v ekran in gledanje kart....za 100 ojrov na mesec!

p.s. tistih 10% pokerašev, ki dobivate na highlimitih prosim da se vzdržite.komentarjev

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Se strinjam. Tudi bluzenje po Alterju ni najbolj donosna in produktivna stvar na svetu, pa se ti že bližaš številki 500 postov. Vsak pač ima nek svoj način sproščanja, bluzenja in preganjanja dolgčasa, poker je eden mojih.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Eni igrajo poker za denar,
drugi za fun,
tretji za adrenalin,
ostali pa zaradi poljubne kombinacije zgornjega.

Ti si očitno spadal med prve. Kar pa ne pomeni, da so vsi taki...

hysterical-1.gif
jao jao, adrenalin, da buljiš v ekran.....

ma saj vem kaj misliš, ampak igranje pokra zaradi adrenalina
bonk.gif

za fun, pa itak lahko igras playmoney

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Profitabilni poker zahteva določene lastnosti, ki jih 95% ljudi na srečo nima, vsaj ne na dolgi rok. Glavna je disciplina, nadzor nad emocijami. Raven igre na nizkih limitih je katastrofalna, tudi da tudi z zelo povprečno igro lahko zmaguješ.

Pametno je imeti kako strategijo plezanja po limitih in v letu dni lahko splezaš že relativno visoko, odvisno seveda tudi koliko igraš. Če vsak mesec dvigneš teh 100 ojro profita, bo pa težka.

Tudi sam sem nekje tri leta nazaj začel s freerolli, takrat teh free money ponudb žal še ni bilo. Za začetnike so dobra varianta, po par 10k handih pa naložit nekaj denarja in igrati vsaj low limits (NL50 ali limit 0.5/1).

Priporočam ogled bloga:

http://hyperaggrdonk.blogspot.com/2006_10_01_archive.html

Tukaj vidiš kaj se da, ko človek res zna. V pol leta +60k$, startal je na NL50 z 1k$. In potem razni bedački pisarijo kako je hold'em poker "pure luck"...